Evra til James: – Du ga meg gåsehud!

– Jeg er 100% overbevist om at du kommer til å ha en fantastisk karriere.

Publisert Sist oppdatert

Patrice Evra er tilbake på Carrington som en del av trenerutdannelsen, men han har gjort andre ting i klubben også.

Supporterklubben (redaksjonen + leserne) kåret Aaron Wan-Bissaka til månedens spiller, mens i klubbens egen kåring havnet Daniel James øverst.

Den prisen fikk Evra æren av å overrekke til James – og franskmannen hadde noen rosende ord på lager.

– Daniel James, du har blitt stemt frem av fansen og meg selv som månedens spiller. Jeg synes du fortjener det, og for å være ærlig er jeg veldig, veldig glad for å gi deg troféet, for lidenskapen, for kjærligheten… jeg kan se den. Det er de beste dagene i livet ditt når du spiller for denne klubben, og vi trenger den type spillere. Jeg husker feiringen din [mot Chelsea] – du ga meg gåsehud! Jeg så det på tv, og det handlet ikke om målet, men om feiringen, for da kjentes det som om klubben var på riktig vei, fordi vi trenger spillere som deg.

– Alderen betyr ikke noe: om du er ung eller gammel, så må en vise den lidenskapen og kjærligheten for denne drakta, for denne klubblogoen har en stor historie. Jeg tror du forstår alt, og jeg er 100% overbevist om at du kommer til å ha en fantastisk karriere, for du har den riktige innstillingen, og det er viktig.

LES OGSÅ: James kan tangere Solskjær-bragd

VISTE OGSÅ LIDENSKAP, PÅ OG UTENFOR BANEN: Patrice Evra.
VISTE OGSÅ LIDENSKAP, PÅ OG UTENFOR BANEN: Patrice Evra.
Powered by Labrador CMS