– James er skadet og Greenwood hviles

Publisert Sist oppdatert

Edinson Cavani fortsetter på topp for United borte mot Tottenham.

Det ble klart da laguttaket ble bekreftet søndag.

Solskjær forklarte uttaket på denne måten (til MUTV og Sky Sports).

– Dan(iel James) ble skadet torsdag. Han kunne dermed ikke være med. Mason har også hatt noen småproblemer så vi bestemte oss for å hvile ham fra start.

– Henderson har bra momentum nå. Han har spilt veldig bra så vi fortsatte med ham. David spilte bra i Granada, holdt nullen, men han spilte, reiste og gjorde alt. Dean har hatt mer hvile så han står i denne. Så får vi se hva som skjer videre. Kvaliteten i det som leveres (er viktig), ikke sant? Jeg stoler på Dean her, og så får vi se hva vi gjør på torsdag.

– Vi landet i England klokka 13 fredag så vi har egentlig ikke fått gjort noe på treningsfeltet etterpå. Ja, vi har hatt møter, men ellers har det handlet om hvile og restitusjon, så vi skal være klare.

– Så kan scoringer endre alt, men vi ønsker å dominere ballbesittelsen og skape sjanser. Samtidig, for å klare det, så må vi forsvare oss godt med fire-fem offensive spillere med stor fart og en farlig spiss som er vanskelig å stoppe. Klarer vi det så handler det om å angripe raskt når vi får plass.

– De har riktignok hatt en hel uke på å forberede seg. Det betyr at vi må bruke ballen smart. Ballen blir nemlig ikke sliten…, sa United-manageren.

Powered by Labrador CMS