Uavgjort for Drinkwater

Utlånte Daniel Drinkwater og hans lagkamerater i Watford greide kun uavgjort hjemme mot bunnlaget Preston.

Publisert Sist oppdatert

Det ble i kveld spilt kamper i det engelske ligasystemet, men det var kun én av Uniteds utlånte unggutter som var i aksjon, og det var Watfords Daniel Drinkwater.

Watford tok i kveld imot Preston North End på Vicarage Road. Watford ligger på midten av tabellen i The Championship, mens Preston har hatt en elendig sesong og ligger sist. Daniel Drinkwater er på utlån i Watford for resten av sesongen, og startet kampen på midtbanen.

Watford var naturlig nok favoritter i kveldens kamp, men det startet dårlig for Drinkwater og co., og den irske landslagsspilleren Sean St. Ledger sendte Preston i ledelsen allerede før det hadde gått ett minutt. Leon Clarke økte Prestons ledelse til 2-0 før pause.

I pausen ble Drinkwater tatt av banen uten å ha greid å sette sitt preg på kampen, og Watford greide å komme tilbake og redde ett poeng etter scoringer av innbytterne Matt Whichelow og Adam Thompson.

Watford ligger nå på 11. plass på tabellen, mens Preston fortsatt ligger sist.

Nicky Ajose er skadet var derfor ikke med da Bury spilte 1-1 hjemme mot Chesterfield. Heller ikke Joe Dudgeon var i aksjon da Carlisle slo Oldham 1-0 på bortebane.

Powered by Labrador CMS