England tapte U19-finalen

To mål på dødball senket Daniel Drinkwater (bildet), Danny Welbeck og resten av England-spillerne i søndagens finale i U19-EM.

Publisert Sist oppdatert

Både Welbeck og Drinkwater startet for England, men ingen av de kunne forhindre at Ukraina tok en tidlig ledelse. Allerede før det var spilt fem minutter scorte Denys Garmash etter en corner. Engelskmennene ble dog ikke knekt av det og tok kontroll på oppgjøret etter scoringen. England fikk sannsynligvis en scoring feilaktig annulert for offside da Aston Villas Nathan Delfouneso kom alene gjennom mot keeper. Det store presset fra Englands side ga derimot ikke resultater, og de slet med å spille seg til store sjanser.

Andre omgang startet like dårlig som første omgang. Etter fire minutter fikk Ukraina frispark i farlig posisjon, og fra ca 25 meter satte Dmytro Korkisho ballen perfekt oppe i høyre kryss. Etter scoringen var det nok ikke mange som trodde England skulle komme tilbake, noe de heller ikke gjorde. Dermed kunne ukrainerne slippe jubelen løs som nybakte Europamestere.

Ingen av United-spillerne gjorde noe stort ut av seg, og Drinkwater ble byttet ut i det 55. minuttet, etter å ha pådratt seg et gult kort to minutter tidligere. Danny Welbeck var nære ved å få en målgivende pasning i andre omgang, men utenom det ble han satt i skyggen av sin spisskollega Delfouneso. United-spissen ble byttet ut etter 64 minutter.

Powered by Labrador CMS