Ryktesaker, uke 19

Zlatan har bestemt seg, men hvor skal han?

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 15. mai:

21.00: PSG-spiss Zlatan Ibrahimovic har bestemt seg for å forlate den franske hovedstadsklubben når kontrakten hans går ut i sommer. Nå uttaler den svenske superspissen at han har bestemt seg.

– Jeg vet hvor jeg skal neste sesong, men jeg kommer ikke til å si hvor i natt, sa han ifølge MEN.

Manchester United er en av klubbene som skal være interessert i spissen.

14.36: Van Gaal og Mata ser ut til å tro at David de Gea blir i klubben, skriver Manchester Evening News.

12.36: Mer fra Sunday People: De har en artikkel om hva som kan skje om Rafa Benitez ikke blir i Newcastle, og nederst i saken er det nevnt at de kan bli fristet av duoen Ryan Giggs og Michael Carrick, som begge linkes bort fra Manchester United. Giggs vurderer å prøve seg som manager, og geordien Carrick skal ifølge artikkelen være ønsket av Giggs som en spillende trener.

Det skal sies at Hopkinson i Sunday People ikke pleier å være mannen bak store United-scoops, og vi anbefaler noen klyper med salt.

10.24: Sunday People melder at Cameron Borthwick-Jackson har blitt enig med klubben om en ny fireårsavtale. Vi kommer selvsagt tilbake med mer om det dukker opp en bekreftelse på denne informasjonen.

08.28: Mourinho-leiren bruker aktivt media, og kanskje kan dette tolkes som en beskjed til United om å få opp tempoet, for The Times melder nå at Everton har forhørt seg med portugiseren om den ledige managerjobben i klubben. Det skal uansett være usannsynlig at Mourinho tar imot det tilbudet, for han skal ifølge artikkelen fortsatt være trygg på at han får United-jobben, og Ed Woodward skal ha sagt til Mourinho at han må vente til den engelske sesongen er over før samtaler kan starte.

En av artikkelforfatterne er for øvrig den tradisjonelt veldig Mourinho-vennlige journalisten Duncan Castles.

08.15: United har blitt tilbudt James Rodríguez for £60 millioner, ifølge vanligvis upålitelige Daily Star. Det vil i så fall være ny overgangsrekord.

Lørdag 14. mai:

10.15: Nicolás Gaitán forlater trolig Benfica til sommeren, og den portugisiske avisen O Jogo skriver at han ønsker å prøve seg i en av de store ligaene uten å kunne linke argentineren til noen klubber. Avisen skriver dog om Uniteds interesse for spilleren tidligere, og at Manchester-klubben kan være en av de beste mulighetene for Gaitán.

10.00: Den franske storavisen L’Equipe skriver lørdag at Anthony Martial er ønsket i Frankrike. Etter det ble klart at Zlatan Ibrahimovic forlater PSG til sommeren, flommer ryktene om at Paris-klubben ønsker å hente Martial tilbake til Frankrike etter én sesong i England. L’Equipe skriver at PSG skal være klar over at både United og Martial vil være motvillige, men det stopper ikke deres interesse for angriperen.

00.10: Louis van Gaal sa også, i den sperrede delen av pressekonferansen, at han tror at han får fortsette som manager. – Jeg har sagt at jeg kommer til å være her (neste sesong), det er min mening, og så får styret bestemme om det blir slik, sa han ifølge The Telegraph.

00.05: Det er ingen avtale mellom United og Jose Mourinho, melder Sky Sports – og siterer sine kilder. Det gjør de altså ett døgn etter at Sky Italia meldte noe helt annet….

Fredag 13. (uhu) mai:

15.55: – Det var en drøm å treffe Sir Alex, men spurte han meg om United? Nei, sier Maurico Pochettino om møtet mellom de to – dagen før argentineren skrev under på ny Spurs-kontrakt.

15.00: The Telegraphs Jason Burt mener at United nå er den store favoritten til å sikre seg Zlatan Ibrahimovic, som altså gir seg i Paris St. Germain etter denne sesongen.

09.50: Zlatan Ibrahimovic gjør seg klar for sin siste kamp for PSG, legger som vanlig ingenting imellom når det gjelder sin egen rolle i klubben, og ryktene i dag (Sky Italia, det også) går på at han fortsetter karrieren i USA – IKKE United…

07.40: Jose Mourinho KOMMER til å bli Uniteds nye manager, og en avtale skal bare være «timer» unna, ifølge Sky Italia. Så kan vi legge til at de meldte at Mourinho hadde takket ja til å bli United-manager helt tilbake i februar….les saken: Fire måneder med Mourinho, for å se utviklingen i rykteflommen.

07.30: Aldri en dag uten et rykte i Daily Star (nesten), og fredag nevner de igjen Raphael Varane, og at United vil hente ham. I tillegg vil United hente Sporting Lisboas 23 år gamle midtbanespiller Joao Mario for 45 millioner pund. Ifølge Star, da…

Torsdag 12. mai

22.00: Vi startet dagen med en at en journalist med Cross til etternavn skrev om et mulig overgangsobjekt fra Real Madrid, og vi avslutter på samme måte: Denne gangen er det snakk om Toni Kroos, og det er Daily Mirrors John Cross (som vanligvis virker å ha bedre kontroll på hva som skjer i London-klubbene) som står bak denne saken.

Han hevder at både United og City er interessert i å hente tyskeren denne sommeren, og at Real Madrid kan komme til å selge. Videre nevnes det at City fortsatt er favoritter til å hente John Stones.

17.14: Apropos folk som signerer for andre klubber: Ousmane Dembele er (som ventet) klar for Borussia Dortmund.

13.00: Til de mest håpefulle om Maurico Pochettino. Han skrev torsdag under for Tottenham frem til 2021….

08.20: – Det er masse tid…., sa Jose Mourinho hemmelighetsfullt da han på et oppdrag i Mexico ble spurt om Uniteds tap mot West Ham kunne påvirke hans fremtidsplaner.

Her er en video Daily Mail har lagt ut da en fan stilte Mourinho et spørsmål (ukjent hvor).

08.00: Real Madrids midtstopper Raphael Varane kommer kun til United hvis Jose Mourinho blir United-manager, skriver Daily Stars Jeremy Cross i en såkalt eksklusiv sak. Ifølge avisa har det vært samtaler mellom United og Varanes representanter om en overgang verdt cirka 30 millioner pund.

Onsdag 11. mai

18.00: United tapte kampen om Renato Sanches, men Manchester-klubben skal allerede ha flyttet fokuset til en ny spiller. Ifølge A Bola(her linket til Sport Witness) skal United være interesserte i Sporting Lisboas João Mário, og de skal være klare for å punge ut for portugiseren. United skal være villige til å tilby opp til ca. £30m, men A Bola skriver at Sporting vil kreve at United matcher Mários utkjøpsklausul på ca. £50m.

16.00: Ifølge US Sports’ redaktør Charlie Stillitano (her linket til M.E.N) skal det fortsatt være usikkert hvor Jose Mourinho ender opp neste sesong, og sier at manageren ikke vet selv hvor han skal. Stillitano hevder å ha pratet med portugiseren og sier følgende:

– Jeg har snakket mye med Mourinho og jeg har ingen aning om hvor han ender neste sesong. Jeg tror ikke han vet selv.

07.00: Daily Mirror hevder at Manchester United forbereder et bud på £25 millioner for Real Madrids franske landslagsstopper, Raphael Varane.
23-åringen har ved flere tidligere anledninger vært nevnt i samme åndedrag som United, første gang under Sir Alex Ferguson i 2011. Det endte isteden med at Phil Jones ble hentet fra Blackburn.

Tirsdag 10. mai:

21.00: Sir Alex Ferguson i London-møte med Tottenham-manager Mauricio Pochettino. Så blir det bare spekulasjoner hva de snakket om. Se bilder og les mer i Daily Mail.

15.30: At Renato Sanches endte i Bayern kan bety at United heller går for Andre Gomes i Valencia, skriver Super Deporte. Prisen: 65 millioner euro.

12.00: Renato Sanches var koblet til United, men skrev tirsdag under for Bayern München for neste sesong. Overgangssummen for 18-åringen skal være 35 millioner euro pluss en del bonusutbetalinger som går på prestasjon/resultater på nærmere 45 millioner (ifølge Benfica), noe som altså betyr de 80 millionene som er blitt nevnt hele veien. Bayern sikret seg også Dortmund-stopper Mats Hummels tirsdag.

 

08.40: Franske L’Equipe skriver tirsdag at hvis United tar rotta på City i topp 4-kampen på tampen av sesongen, så vil Ed Woodward gjøre alt som mulig er for å få kloa i Barcelonas Neymar før neste sesong.

07.45: Zlatan Ibrahimovic, som også har vært koblet til United, sier at han snart vil avsløre hvor han fortsetter karrieren. – Men det avhenger også av andre, sier han – og signaliserer sånn sett at hans nye klubb også vil ha en finger med i spillet. Franske L’Equipe skriver at svensken har to tilbud nå – ett fra Kina og ett fra United.

07.30: Antoine Griezmann skal ha fortalt venner at han er klar til å avslå tilbud fra rike Premier League-klubber. United er blant klubbene som er koblet til ham, skriver The Telegraph.

Mandag 9. mai

17.00: Flere «hvis Mourinho overtar United»-rykter utover dagen. Det mest overraskende og minst troverdige ryktet stammer fra den italienske nettsiden Tuttomercatoweb (gjengitt hos Goal.com), som hevder Mourinho vil hente Mesut Özil fra Arsenal. Assistmaskinen uttalte imidlertid for bare to dager siden at han ikke hadde noen planer om å forlate «the Gunners».

Mourinho har derimot sterkere relasjoner til Chelseas Nemanja Matic, som ifølge Daily Mail ønsker å bli i Premier League og følge sin tidligere manager til United dersom han forlater de blå fra London i sommer. Serberen har blitt sterkt linket til Juventus tidligere denne uken, i en avtale som skal være verdt 20 millioner pund. Det ventes at United vil måtte betale en markant høyere pris enn det.

16.00: United fortsetter med jakten på forsterkninger til akademiet og skal ifølge ESPN , som hevder å ha fått dette fra kilder nærme spilleren, følge nøye med på Celtics 15-årige forsvarstalent Daniel Church. Spilleren har vært sentral i klubbens U17-mannskap, som vant den skotske U17-cupen da de slo Rangers forrige måned.

06.45: The Sun viser til «rapporter» hvor det hevdes at PSG-stopper Marquinhos forlanger å bli solgt. Den 21 år gamle brasilianeren påstås å være «rasende» over mangel på spilletid i den franske hovedstaden.
Meldingen skal ifølge kilden ha satt Manchester United, Arsenal, Chelsea – og Barcelona, i høyeste beredskap.

06.30: West Ham er desperate etter å beholde sitt 17 år gamle midtstoppertalent, Reece Oxford, og skal ha tilbudt ham en langtidskontrakt i et forsøk på å holde ham unna Manchester United og Arsenal. Ifølge The Mirror har den ettertraktede tenåringen to år igjen av sin nåværende kontrakt.

 

Powered by Labrador CMS