Overgangsrykter på en søndag

Som seg hør og bør florerer overgangsryktene i engelske aviser. United.no gir deg en oversikt over hvem som kobles til Old Trafford denne helgen.

Publisert Sist oppdatert

Karim Benzema virker å være en spiller Sir Alex Ferguson har vært lysten på lenge. Avisen People skriver at United forbereder et rekordbud på franskmannen som nylig vant Ligue 1 med Lyon. 30 millioner pund er hva United skal være villig til å gi, men en eventuell overgang kan virke å måtte vente til etter sommerens EM. Benzema har vært en av de største, om ikke den største, profilen i Frankrike i år og vant nylig prisen for årets spiller. Han er oprinnelig spydspiss, men har også figurert på kantene for Lyon.

Kommer Alves?

Brasilianeren Daniel Alves skal ifølge Goal nå være plassert på transferlisten i Sevilla og United skal lede an i kampen om signaturen hans. 25-åringen ser også ut til å være ønsket av Barcelona, Real Madrid, AC Milan og Chelsea. Klubbpresident Jose Maria del Nido uttaler at drakampen om høyrebacken er i gang, men at Sevilla på ingen måte er avhengig av å selge han. Hvis ingen innfrir det klubben ønsker for spilleren kan han like godt ende opp med nok en sesong på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Samme nettsted melder også at Sevillas Luis Fabiano fortsatt er ønsket av United, men at det er større sjanse for at han forblir i klubben enn Alves.

Ramsey til OT?

Cardiffs Aron Ramsey har vært aet til United en god stund. Lancashire Evening Post melder at United er et hestehode foran Liverpool og Arsenal i kampen om unggutten, da Ferguson skal være villig til å låne han tilbake til Cardiff neste sesong. Ramsey har kun spilt førstelagsfotball for den walisiske klubben siden nyttår, men har imponert stort.

Ung spiss fra York City?

Setanta Sport melder at ungutten Adam Boyes kan være på vei til Manchester. 17-åringen var nylig på prøvespill på Carrington og York Citys manager Colin Walker uttaler at han venter fornyet interesse i gutten fra United.

Powered by Labrador CMS