Ferguson vil handle raskt

Sir Alex Ferguson ønsker å gjøre seg ferdig med sommerens innkjøp i løpet av de neste to ukene, og det spekuleres i at det kan være på vei ny spiss og ny høyreback.

Publisert Sist oppdatert

I 2006 pinte supporterne seg gjennom en sommer med mye rykter, men lite handling – inntil Carrick og Kuszczak dukket opp like før sesongstarten. Forrige transfersommer ble derimot en positiv overraskelse. Før mai måned var omme hadde Ferguson hentet inn Anderson, Nani og Owen Hargreaves, og fulgte senere – etter mye frem og tilbake – opp med å sikre seg Carlos Tevez.

I år skal Ferguson ønske å gjenta fjorårets suksess med å gjøre seg ferdig med overgangene tidlig. Få vet nok hvilke spillere skotten har planlagt å hente, men mange aviser spekulerer i hvem det kan være. Høyrebacker går igjen, og Sevillas Daniel Alves og Manchester Citys Micah Richards er de det blir spekulert heftigst om. Ferguson skal lenge ha vært en beundrer av Richards, mens brasilianeren Alves er et av sommerens heteste transferobjekter.

Etter Wes Browns solide innsats på slutten av 2007/08-sesongen, samt Fergusons uttalelser om at Neville starter neste sesong som førstevalg, er det likevel usikkert om høyrebacken er en posisjon Sir Alex vil forsterke.

Daniel Alves' Sevilla-kollega Luis Fabiano blir også aet til United. Et samlet bud på £30 millioner skal være aktuelt for Sevilla-duoen, ifølge telegraph.co.uk .

Samme kilde melder også om at Gerard Pique, Mikael Silvestre og Louis Saha alle kan være på vei ut av klubben. Barcelona virker å være en sannsynlig destinasjon for førstnevnte, mens Silvestre lenge har vært aet til Laurent Blancs Bordeaux.

Powered by Labrador CMS