Alves til United neste sommer?

– Han har signert en foreløpig avtale med United, hevder fotballagent Francois Gallardo.

Publisert Sist oppdatert

Det har vanket rykter om at Louis van Gaal er interessert i å hente Barcelonas brasilianske høyreback, Dani Alves, de siste ukene – og dersom Gallardo har rett denne gang, ser det ut til at nederlenderen har fått det som han vil.

Den 31 år gamle hardhausen har vært en svært viktig brikke i Barcelona-laget som har vunnet det som er å vinne de siste årene, som for eksempel to triumfer of Manchester United i Champions League-finalen, samt fire ligatitler.

– Spilleren forlater Barcelona neste sesong. Han har signert en foreløpig avtale med Manchester United, hevdet Gallardo på spansk tv, ifølge Daily Express.

Alt tyder på at hans tid på Camp Nou er talte, ettersom klubben ikke virker å være interessert i å fornye kontrakten hans som går ut neste sommer.

Tidligere denne uken uttalte Alves’ agent, Dinorah Santana: – Dersom klubben [Barcelona] ville ha fornyet kontrakten hans, ville de ha gjort det allerede. Jeg ville ikke ha gjort det på denne måten hvertfall.

– Vi viker fra frierne frem til desember eller januar, så ser vi hvem vi gifter oss med, fortsatte han, ifølge avisen.

Det skal imidlertid sies at denne Gallardo, som har røpet hemmeligheten om Alves’ fremtid, var mannen som røpet «hemmeligheten bare han visste» om at Pedro ville forlate Barcelona for å gjøre plass til Sergio Aguero forrige sommer. Det skjedde aldri, og Gallardos påstander viste seg å ikke stemme.

Ikke nok med det, i vår kom han også med sjokkbeskjeden om at Lionel Messi ville forlate Barca ved endt sesong til fordel for monsterlønn og Paris Saint-Germain.

Men hvor er Messi nå? Hos katalanerne…

Powered by Labrador CMS