– Henter Alves neste uke?

SPORT WITNESS: Det spekuleres i at United slår til raskt.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives av ulike kilder i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Merk: United.no klarte å skrive VALDES her i første utgave. Bare å beklage. Helt hodeløst, og selvsagt skulle det være Alves.

Om Dani Alves

Av: Sport Witness

Manchester United er i samtaler for å sikre seg stjerneforsvarer neste uke. De personlige betingelsene skal diskuteres.

Den katalanske avisa Sport forteller at Barcelona er så bekymret for fremtiden til Dani Alves i klubben at de allerede har startet å kikke etter erstatninger. Fredag rapporterte avisa at Alves’ agent, Dinorah Santana, var på vei for å forhandle med Manchester United, og dette er ikke bare en liten bekymring for klubben.

danial

Den samme avisa sier at det ser bortimot helt umulig ut å få beholde Dani Alves, siden agenten har fått hjulene til å rulle med tanke på en overgang bort. Det er imidlertid motsatt av hva den andre katalanske sportsavisa sier, Mundo Deportivo. De sa fredag at en kontaktsfornyelse fortsatt kan skje. Det har vært store diskusjoner rundt Alves’ fremtid, men fakta er fortsatt at klubben ikke har tilbudt ham ny kontrakt og at den nåværende går ut  i juni.

Sport sier at agent Santana vil møte United-ledere neste uke, og om samtalene går bra så er det en reell mulighet for at en avtale gjøres allerede da for 31-åringen. Kontraktslengden og den personlige avtalen skal da diskuteres, og hvis man blir enige kan det hele ende med at en tidlig enighet mellom klubbene – på samme måte som Inter Milan sikret seg Nemanja Vidic i fjor.

Du kan lese flere saker hos Sport Witness.

Powered by Labrador CMS