Barcelona uten flere stjerner

WASHINGTON DC: Verken United eller Barcelona med helt toppet mannskap.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United mangler blant annet Darren Fletcher, Antonio Valencia og Javier Chicharito Hernandez i kampen mot Barcelona natt til søndag norsk tid.

Spanjolene har imidlertid større forfall i sin tropp.

Fortsatt ferie

Copa America-spillerne Lionel Messi, Javier Mascherano og Dani Alves er nemlig fortsatt på ferie, og dermed uaktuelle mot United. Det samme gjelder mye omtalte Alexis Sanchez som endte i Barcelona selv om han lenge også var koblet til en overgang til United.

Mens United har tre uker bak seg med oppkjøring i USA – og fire klare seirer – startet Barcelona sin oppkjøring en del senere. De har kun spilt tre kamper så langt, og alle i løpet av den siste uka. Den første endte 0-0 borte mot Hajduk Split, den andre vant de mot Internacionale på straffer, så sendte trener Pep Guardiola utpå et ungt lag som slo Bayern Munchen 2-0 i finalen av Audi Cup, etter to mål av Thiago.

Midtbanespiller Xavi var imidlertid tilbake i trening fredag, og selv om to økter ikke er mye så kan han muligens få noe spilletid mot United.

Fire sikre fra start?

– Det er to store lag som møtes. Da kan alt skje. Vi ser frem til kampen, sa Alex Ferguson kort etter Uniteds siste trening før kampen natt til lørdag norsk tid.

Han sa også at Chicharito, som var den eneste som manglet på treningen, var i fin form etter sin hjernerystelse, men at han slappet av hjemme på hotellet.

Når det gjelder Uniteds lag så må man forvente at David de Gea, Rafael, Jonny Evans og Ryan Giggs alle starter og spiller minst én time. Dette fordi kvartetten var de eneste som stod over da MLS All Stars ble slått 4-0 natt til torsdag. Ingen bør heller bli overrasket om Patrice Evra og Phil Jones, som begge spilte hele kampen mot MLS All Stars, starter på benken.

Til info: Barcelonas lag mot Bayern München: Valdes, Dos Santos, Fontas, Busquets, Maxwell, Keita, Thiago, Iniesta, Pedro, Soriano (ble skadet), Villa

Powered by Labrador CMS