Lukaku scoret for Belgia

United-duell i Amsterdam, og Romelu Lukakus målform stopper ikke.

Publisert Sist oppdatert

Landslagskampene er snart ved veis ende, noe vi har stor grunn til å tro at en viss portugiser i Manchester er svært fornøyd med.

Det han nok ikke er like fornøyd med, er at Marouane Fellaini har pådratt seg en ligament-skade, og er ikke med når vi reiser mot Liverpool i helgen.

Under kan du lese korte oppsummeringer av United-spillerne som var i aksjon på tirsdag – og nyt gjerne scoringen til Lukaku både én og to ganger!

Belgia (Lukaku) 4-0 Kypros

Roberto Martinez valgte å hvile Uniteds nr. 9 fra start, og gikk heller for Chelseas Batshuayi.

Med et drøyt kvarter igjen på klokka nikket Martinez i retning Lukaku, og i Manchester holdt Mourinho pusten.

Lukaku gjorde som han gjør – og brukte i underkant av ti minutter på å notere seg for mål. Det betyr at Lukaku nå har fem mål på tre kamper for Belgia, og er inne i sitt livs form. Best av alt: Han virket frisk i steget, og så mer enn klar ut for storoppgjøret på Anfield førstkommende lørdag.

Belgia: Cortouis, Meunier, Alderweireld, Ciman, Verthongen, Witsel, Tielemans, T.Hazard, E.Hazard, Chadli, Batshuayi
Benk: Mignolet, Casteels, Vermaelen, Dendoncker, De Bruyne, Lukaku (67), Mirallas, Mertens, Defour, Origi, Kabasele, Boyata

 

Nederland (Blind) 2-0 Sverige (Lindelöf)

Det var ikke bare våre Belgiske representanter som skulle ut i aksjon tirsdag kveld. På erverdige Amsterdam Arena var det duket for United-duell der Daley Blind og Nederland tok i mot Victor Lindelöf og Sverige.

Nederland hadde åpenbart ambisjoner, men selv Arjen Robben og resten av Nederland-mannskapet kunne gjøre det umulige. De trengte nemlig syv mål for å kapre 2. plassen.

Victor Lindelöf klarte ikke å utmerke seg spesielt bra, men dessverre klarte han det den andre veien. Kampen var ikke gammel da United-stopperen på klønete vis sparket ballen i egen hånd i Sveriges sekstenmeter, og dommeren pekte korrekt på straffemerket. Arjen Robben chippet ballen i mål på lekkert vis, og ga de oransje et ørlite håp.

Daley Blind spilte i defensiv midtbane hele kampen, og viste stoisk ro og overblikk ved flere anledninger.

Sverige: Olsen, Lustig, Granqvist, Lindelöf, Augustinsson, Claesson, Larsson, Johansson, Forsberg, Toivonen, Berg
Nederland: Cillessen, Tete, van Dijk, Rekik, Blind, Wijnaldum, Aké, Vilhena, Robben, Babel, Janssen

Frankrike 2-1 Hviterussland

Frankrike måtte ha seier hjemme mot Hviterussland for å være garantert en plass i VM-sluttspillet, men de fikk ikke hjelp av Paul Pogba som er langtidsskadet.

Det trengte de heller ikke, og mål fra Griezmann og Giroud var nok til å sende Les Bleus til VM-sluttspillet i Russland.

Ecuador 1-3 Argentina (Romero)

Les: Messi sendte Sergio Romero til VM

Størst spenning knytter det seg kanskje til Sergio Romero og hans Argentina som møter Ecuador borte i en kamp Argentina må vinne for å være garantert en Play Off-plass. Argentina har i stor grad underprestert i kvalliken, og har alt å spille for i nattens oppgjør. Dette oppgjøret kan man se på Viasport + kl 01.30 natt til onsdag.

LIVE:

Powered by Labrador CMS