NEDERLAND: Denne gjengen har klart seg bra, ifølge Scheie.

Landsmennene roser Depay

Uniteds tidligere og nåværende nederlendere gleder seg til å se Memphis Depay i rødt.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United har hatt en rekke nederlendere som har gjort stor suksess i klubben.

Edwin van der Sar og Jaap Stam er to nederlendere som har vist sin klasse for Old Trafford-publikumet, og også sørkoreanske Park Ji-Sung har erfaring fra nederlandsk fotball.

Nå er disse United-legendene enige om én ting: Memphis Depay kommer til å bli en ny nederlandsk hit i Manchester.

– Han er en kvalitetsspiller. United ønsker alltid å angripe og klubben vil alltid være interesserte i spillere med mye fart og som kan skape ting én-mot-én og score mål. Memphis er en slik type, sier Jaap Stam til klubbens offisielle hjemmeside.

Mens Park Ji-Sung tidligere har sammenlignet Memphis Depay med Cristiano Ronaldo, snakker Edwin van der Sar om viktigheten av å spillere som Michael Carrick, Ryan Giggs, Wayne Rooney og Robin van Persie i klubben – spillere som kan hjelpe ham med å finne seg til rette.

– Depay er ikke redd. Jeg tror også at han er veldig ivrig og ambisiøs, og man vinner ikke titler med bare korgutter. I dette tilfellet tror jeg Manchester United har en fremtidig stjerne i sine hender, sier Van der Sar.

89452981-650x358
OPTIMISTISK: Edwin van der Sar tror at Louis van Gaal har gjort et godt kjøp i Memphis Depay.

Nå blir Memphis Depay også lagkamerat med Daley Blind og Robin van Persie, som han har spilt med siden han gjorde sitt inntog på det nederlandske landslaget.

– Jeg ser frem til det. Jeg har jobbet med ham et par år med Nederland, så jeg kjenner ham ganske godt. Han har gjort et stort steg ved å gå til Manchester United, så det vil bli interessant å se hvordan han gjør det, og hvordan han vil takle den utfordringen, uttaler Van Persie.

I tillegg til de ovennevnte, har også Raimond van der Gouw, Daley Blind og Louis van Gaal uttalt seg om Uniteds nyervervelse. Du kan lese alle sitatene her.

Powered by Labrador CMS