– Alt ser bra ut

Pappa Danny Blind har snakket om sønnens skade.

Publisert Sist oppdatert

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i de ulike landene og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United.

Om Daley Blinds skade

Av: Sport Witness

Endelig noen gode nyheter for Manchester United på skadefronten. Klubbens forbannelse med beinskader, muskelskader og leddbånd-skader spredde seg til og med til Luis Nani fredag, da han pådro seg en hamstring-skade på utlån hos Sporting Lisboa.

Netherlands v Chile: Group B - 2014 FIFA World Cup Brazil
Pappa Danny Blind.

United-manager Louis van Gaal snakket denne uka også om hvordan han så frem til å få tilbake de skadde spillerne, og han nevnte at det kanskje var lys i enden av tunnelen. Det er i alle fall det for Daley Blind, ifølge hans far Danny. Blind senior jobber som trener for det nederlandske landslaget, og han har nå gitt et intervju til Metro Nieuws, og foruten å spørre om fremtiden til landslagstrener Guus Hiddink – så lurte de også på hvordan det stod til med skaden til sønnen hans.

– Han hadde en scan tirsdag, og alt så bra ut. Daley kan begynne rehabiliteringen nå. Alt går som planlagt.

Daley Blind gikk rundt med en beskyttelse på kneet sitt de første dagene, men denne er nå borte. Dermed kan han se frem til å returnere i full trening. United vil imidlertid ikke forhaste seg med fare for å forverre situasjonen. Det er kanskje i overkant optimistisk å håpe at Blind kan returnere til juleprogrammet, men ting går i alle fall rett vei.

Du kan lese flere saker hos Sport Witness her.

Powered by Labrador CMS