Ryktesaker, uke 12

– Ingen behov, sier Griezmann om å bytte klubb.

Publisert Sist oppdatert

Forrige ukes rykter

Søndag 26. mars:

20.15: Som de fleste av dere har fått med dere har Antoine Griezmann vært hyppig linket til United siden i sommer. I februar skrev blant annet Daily Mail at United ønsket å hente Griezmann og Victor Lindelöf for totalt £130 millioner.

Nå har imidlertid Griezmann fortalt Telefoot at han trives i Madrid. – Det er sol i Madrid, og jeg trives her. Det er ingen behov for forandring, sier Griezmann.

Lørdag 25. mars:

14.40: Er Daley Blind aktuell for Roma? Italienske Calciomercato påstår så. Grunnen heter Kostas Manolas, som ifølge flere rapporter i støvlelandet nesten helt sikkert kommer til å forlate Stadio Olimpico ved sesongslutt, og kanskje til dra til Old Trafford? Manolas blir nemlig linket til United, Chelsea og Inter. Prisen på den greske landslagsmannen anslås til rundt €40 millioner (£34.6 mill.).

12.30:Manchester Evening News viser til spanske Don Balon, som hevder at José Mourinho har gitt Real Madrid beskjed om at de kan få David De Gea på en betingelse: At de trekker seg ut av kampen om Monaco-stjernen Kylian Mbappe.

07.55: Ajax bekrefter på Twitter at det 16 år gamle stortalentet Daishawn Redan kommer til å forlate klubben ved sesongslutt. Det bør være gode nyheter for Manchester United, som har fulgt Redan over lengre tid. Likevel betyr ikke det at Old Trafford nødvendigvis blir neste stopp for den unge nederlenderen.
I tillegg til United er en rekke andre klubber interessert, deriblant Manchester City.

Fredag 24. mars:

20.45: United-linkede Ivan Perisic skal ønske seg bort fra Inter og ifølge den engelske nettavisen Goal krever Inter €35-40 millioner for ham. Mourinho ble fredag observert i Zagreb like før Kroatias VM-kvalifiseringskamp mot Ukraina. Ifølge Goal kan imidlertid mangel på Champions League-spill neste sesong bli en hindring dersom rødtrøyene ikke kvalifiserer seg.

08.15: Antoine Griezmanns overgang til Manchester United i sommer skal snart være så godt som klar og kun detaljer gjenstår i forhandlingene. Det er oppfatningen til folk som står den franske angriperen nær, melder Manchester Evening News. Det er avisens James Robson som har skrevet saken som viser til at Atletico Madrid vil være sjanseløse dersom United innfrir utkjøpsklausulen på 100 millioner euro.

Torsdag 23.mars:

15.15: Du husker kanskje Kylian Mbappe fra i morges? Nyheten om at United angivelig skal ha lagt inn et bud på den unge Monaco-spilleren blir nå blankt avvist av en representant for Monaco. Den franske avisen L’Equipe (på fransk) siterer en kilde i klubben som sier at de ikke har mottatt noe bud, verken fra United eller noen annen klubb, og uansett ikke har noen intensjon om å selge den unge stjernespilleren. 

13.40: Atletico Madrid-boss Diego Simeone innrømmer at det er mulig Antoine Griezmann vil forlate klubben i sommer. Til den spanske avisen AS sier Simeone at det var lett å overtale Griezmann til å bli i klubben sist sommer, men han aner ikke hva som vil skje når inneværende sesong er ferdig.

– I fjor sa han «om du blir, så blir jeg også». Jeg svarte ja, hvorfor skulle ikke jeg bli? Nå vet jeg ikke hva som vil skje. Jeg kan ikke forlange at han skal bli. Jeg gjorde det ikke med Diego Costa og heller ikke med Radamel Falcao, sier Simeone. 

Antoine Griezmann har blitt linket til United i lang tid allerede, men for å lokke franskmannen til Old Trafford må Manchester United trolig slå sin egen overgangsrekord fra sommeren 2016 da United betalte nærmere 90 millioner pund for Paul Pogba.

08.00: Manchester United skal ha fått avvist et bud på 69 millioner pund for Monacos unge stjernespiller Kylian Mbappe. Det melder The Sun. Tabloidavisen siterer den spanske radiostasjonen Cadena COPE. Den franske 18-åringen har scoret 19 mål denne sesongen fo laget fra det lille, men svært velstående fyrstedømmet. Monaco solgte Anthony Martial til United sommeren 2015 i en overgang som kan komme til å koste United opp mot 58 millioner pund om alle klausuler innfris. Prisen på Mbappe ser altså ut til å bli vesentlig høyere. 

Onsdag 22. mars:

16.10: Marco Verratti har blitt linket til United ved flere anledninger, og det er vel liten tvil om at United på lengre sikt kunne trengt flere sentrale midtbanespillere. Ifølge Goal er United, Inter Milan, Barcelona, Juventus og Chelsea alle svært ivrige etter å hente italieneren til sommeren. 

Agenten hans åpner i hvert fall for at Verratti kan forlate PSG , så får vi se om det blir en realitet, og i så fall om United klarer å få kloa i ham.

– Marco ønsker å vinne, og det kan han ikke for øyeblikket i Paris. (Champions League i hvert fall)

– Han har vært i Paris i fem år nå, og er nødt til å bestemme seg snart. Vil han tjene mye uten å vinne stort, eller løfte troféer og bli en mester? Situasjonen er veldig komplisert, sier han til Gazetta Dello Sport. 

– En ting er sikkert: Hvis han forlater PSG, så vil det bli for en annen europeisk toppklubb!

10.35: Luke Shaw var inne på laget igjen mot Bournemouth, men venstrebackens fremtid i Manchester United virker fortsatt høyst usikker. Ifølge Rob Dawson i Manchester Evening News holder United nå øye med Barcelona-backen Jordi Alba. Spanjolen skal være åpen for en overgang, og prisen skal ligge på rundt 25 millioner pund.

10.30: Vi tar med et rykte om Tiemoué Bakayoko som skal være ønsket av José Mourinho. Ifølge Sky Sports-eksperten Guillem Balague er Monaco-spilleren enig med Chelsea om de personlige betingelsene. London-klubben må fortsatt vinne budrunden på midtbanespilleren.

07.30: Vi starter dagen med – hold deg fast – Wayne Rooney. I går hevdet Sky Sports at West Ham var interessert i å hente Rooney i sommer – et rykte Goal.com på sin side mener ikke medfører riktighet. Onsdag morgen er det The Independent som er på ballen. Avisens Miguel Delaney, som følger United tett, skriver at Everton er Rooneys førstevalg og at kilder nær begge klubbene mener det er stor sannsynlighet for at en overgang vil finne sted. United skal være villig til å slippe Rooney, som vil tjene rundt 150.000 pund i uka, gratis til Everton.

Tirsdag 21. mars:

19.15: Er du blant de som stadig har lyst på Benficas Victor Lindelöf, ser det mørkt ut. Tidligere er det kjent at Lindelöf har forlenget sin kontrakt med Benfica til 2021, og nå har svensken uttalt til svenske Expressen at United-ryktene ikke er noe han har fokusert på.

– Som sagt, trives jeg i Benfica, og det er der fokuset mitt ligger, sa han.

Ifølge Daily Mail hadde United speidere for å se Lindelöf da Benfica slo Belensenses 4-0 forrige mandag. Nå har imidlertid Lindelöf en £50-millioners utkjøpsklausul, så det kan virke som en overgang til United ikke blir aktuelt med det første.

15.05: Goal.com er så sterke i troen på at West Ham IKKE er interessert i å hente Wayne Rooney til London Stadium at de rett og slett avkrefter meldinger om det motsatte. De viser til kilder som blankt avviser at londonerne vil ha råd til en så kostbar investering.

14.40: Everton har i den senere tid som kjent blitt linket til interesse for å hente Wayne Rooney tilbake til Goodison Park. Nå kan imidlertid «toffee’ene» være i ferd med å få kamp fra Premier League-rival West Ham.
Daily Mail er en av flere som hevder at londonerne vil vurdere et fremstøt dersom Rooney skulle velge å forlate Old Trafford.

09.30: Manchester United er så fornøyd med Marcos Rojos prestasjoner at klubben ønsker å tilby ham en kontraktsforlengelse så snart sesongen er over.
Ifølge The Sun er det antatt at argentineren vil bli forelagt et forslag til en ukelønn på £100.000, samt tolv ekstra måneder utover hans nåværende kontraktsperiode som utløper i 2019.
En kilde i United-systemet siteres på at «José er så imponert over hans holdninger at han gjerne ser ham bli værende».

Mandag 20. mars:

18.15: I en «Q&A» i storavisen L’equipe sier Antoine Griezmann at han ikke ønsker å forlate Atlético Madrid til fordel for noe annet lag.

Det er i kjent stil med de siste uttalelsene til den franske superstjernen, men det er fortsatt en liten stund til vinduet åpner igjen…

Spania-kjenner og fotballekspert Guillem Balague på sin side, tror ingenting er bestemt i Griezmann-sagaen:

– Diego Simeone blir værende i Atlético Madrid neste sesong, og det er viktig for Griezmann. Det vil komme bud, men ingenting er bestemt, sier Balague i følge MEN.

Balague fastslår til slutt at det er ingen avtale på plass med Manchester United.

09.00: Manchester United står overfor tøff konkurranse dersom klubben ønsker å gå videre med sine planer om å sikre seg Benficas talentfulle høyreback Nelson Semedo.
Det er The Mirror som skriver dette, og viser til portugisiske O Jogo, som hevder at også Juventus og AC Milan er interessert i 23-åringens tjenester. I tillegg har Semedo fra tidligere blitt linket til Barcelona, Bayern München og Inter Milan.

Powered by Labrador CMS