ronaldo222

«Det viktige er at Ten Hag nå har en blåkopi på seier som ikke involverer Ronaldo»

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet en del av det mest sentrale som ble skrevet av engelske aviser og United-journalister etter 2-0-seieren mot Tottenham.

The Times, Henry Winter:

Fernandes and Fred add spark as Ten Hag era finally ignites

 

Fred imponerte stort mot Tottenham, og han fortjente å få navnet sitt sunget av Stretford End.

Fred har så ofte vært syndebukk for frustrerte fans, men han har respondert på Erik ten Hags lederskap og muligheten til å spille litt lenger frem på banen med landsmannen Casemiro glimrende bak ham. Som for Brasil.  (…)

Det har aldri vært stilt spørsmål rundt Freds arbeidsmoral, men nå handler det om å gjenta en så avgjørende prestasjon som dette var.

Det var også for dette United hentet Erik ten Hag.

Denne type prestasjon, med så stor selvtillit og en fullt fortjent seier basert på angrepsfilosofi og inspirerende lederskap var akkurat det klubben trodde at Ten Hag kunne levere. (…)

At Ronaldo dro mens det fortsatt gjenstod fire minutter med tilleggstid å spille burde ikke få lov til å ta bort noe oppmerksomhet fra Freds prestasjon eller Ten Hags stadig økende påvirkning på dette United-laget.

Les hele saken hos The Times her.

Børsen i The Times:
8: Fred, Fernandes
7: De Gea, Dalot, Varane, Martinez, Shaw, Rashford
6: Casemiro, Antony, Sancho

The Telegraph, Jason Burt

Dominant Man Utd sink miserable Spurs in thrilling display

 

Selv om Cristiano Ronaldo forsøkte å få dette til å handle om ham så handlet dette imidlertid fullt og helt om det United som Erik ten Hag har lett etter. (…)

En frustrert Ronaldo som vet at han ikke lenger er sentral for United kan egentlig nå bare dra fra klubben. Nå har Ten Hag nemlig funnet oppskriften for det som ga en knusende seier mot Tottenham. (…)

Dette var også en god kveld for Marcus Rashford, med England-manager Gareth Southgate på tribunen. Det eneste Rashford manglet var et mål. (…)

I 1. omgang var det Hugo Lloris mot United. Det var bølge etter bølge med angrep. (…) Til slutt hadde imidlertid verken Lloris eller Tottenham en sjanse.

Conte visste at det var game over. Kanskje skjønte Ronaldo det samme.

Les hele saken hos The Telegraph her.

Daily Mail, Martin Samuel

Dette var det beste fra United under Erik ten Hag. Uten tvil. Det var faktisk det beste på ganske lenge, og selv under Ole Gunnar Solskjærs beste periode så var det få slike kvelder. (…)

At Ronaldo dro tidlig, og det ble spekulert i at han også dra fra hele arenaen, viste bare hvor frustrert og oppmerksomhetsjagende han er. Få vil like det, aller minst manageren hans.

Ronaldo har gjort dette før, men da i en treningskamp. Selv da var det uakseptabelt. Forskjellen er at den gangen så leverte ikke United samtidig prestasjoner som gjorde det mulig å si at nok er nok. Nå er det annerledes. Nå kan det skje. (…)

Se videosammendrag fra kampen her.

 

Ingen som så dette kan heller si at United er bedre med Ronaldo. Dette var ikke bare det beste de har levert som angrepslag, men også det mest moderne de har sett ut. De presset, de jobbet hardt, de gjorde det moderne lag gjør og hva de selv tidligere ikke har gjort. Ten Hag har nå en blåkopi for seier som ikke involverer Ronaldo i et eneste minutt. Det er viktig. (…)

Hadde det ikke vært for en glimrende Hugo Lloris så kunne United vunnet med fem eller seks mål. (…) Fred var outstanding, (…) og det var på midtbanen kampen ble vunnet.  (…)

Så var det flaks da Freds avslutning gikk i mål via Davies, men samtidig var det heller ikke flaks. Dette var så fortjent. Og Ronaldo? Hvis United ivaretar denne formen så er et godt mulig at han bommet med sin «premature evacuation» (tidlige exit, ordspill på utløsning).

Les hele saken i Mail her.

Børsen i Daily Mail:
9: Fred
8: Martinez, Casemiro, Fernandes, Antony
7: De Gea, Dalot, Varane, Shaw, Rashford
6: Sancho

Manchester Evening News, Samuel Luckhurst:

Erik ten Hag så stresset ut, misfornøyd med pasningsspillet og ropte United-spillerne frem i banen. Da var kampen fortsatt ikke tre minutter gammel. Deretter leverte United i et tempo Old Trafford sjelden har sett på det noen kan huske. Det må ha vært nært optimalt under den nye manageren. (…)

Det var egentlig ikke riktig at Uniteds mål kom på kontringer. Så stor var dominansen mot et lag som kunne ende kvelden ti poeng foran United, men til slutt ble det likevel «Lads, its Tottenham». (…)

Like gledelig som den tredje skalpen til et topp 6-lag var det at laguttaket viste seg rett. United er bedre med Ronaldo på benken, og Fred belønnet managerens tålmodighet med sin beste United-kamp. Det var en bemerkelsesverdig prestasjon (…) etter at han var heldig i å få starte nå som Scott McTominay var tilgjengelig igjen og Eriksen var tilbake på benken. (…)

Ronaldo derimot, han sliter med å forbli relevant for United. (…)

Uniteds seier var et personlig nederlag for en av deres største spillere. (…) Det er i spillerens og klubbens interesse at Jorge Mendes finner en vei ut for ham i januar.  (…)

Uniteds beste fotball har vært med Ronaldo på benken, og æren for det går til en sterk manager med en tydelige krav.

Les hele saken i Evening News.

Spillerbørsen I Evening News (også Luckhurst):

9: Fred
8: Dalot, Varane, Martinez, Shaw,
7: De Gea, Casemiro, Antony, Fernandes, Rashford
6: Sancho

Les alle vurderingene her.

The Sun, Neil Custis

Spørsmålet før avspark var hvorfor Fred fikk starte etter sin grusomme prestasjon i 0-0-kampen mot Newcastle søndag.

Til slutt onsdag så ble han imidlertid hyllet av Stretford End med sin egen sang.

Cristiano Ronaldo så på, og det er nærmere 20 år siden han sist ble vraket fra en startoppstilling som trengte scoringer. Ten Hags menn spilte imidlertid med stort tempo, et presist pasningsspill og helt uten frykt når de angrep. De krydret det hele med noen briljante tekniske glimt. (…)

Da Bruno Fernandes scoret med en glimrende avslutning så var det beviset på at han er tilbake.

På en kveld som dette så er det mulig å tro at også United er det.

Les hele saken i The Sun.

Manchester United v Tottenham Hotspur - Premier League

BBC, Phil McNulty

En furtende Ronaldo må ikke få overskygge Uniteds overbevisende seier.

Den katastrofale sesongstarten (…) virker nå mer som et dårlig minne enn noe som har med den nåværende virkeligheten å gjøre. Dette var den fineste prestasjonen i en manageræra som fortsatt er helt i starten. (…)

United blomstret uten den fantastiske portugiseren. De viste fremdrift, schwung og intensitet som Tottenham ikke kunne håndtere.

Seirene mot Liverpool og Arsenal var glimrende, men United måtte grave dypt i begge de kampene. Dette var en dominerende seier, klar – mye mer imponerende enn resultatet viser. Dette var på et annet nivå. (…)

United må før sesongen ha sett seg ut en topp fire-plassering som et meget akseptabelt mål ett år etter marerittet under Solskjær og Rangnick, og seirene mot Liverpool, Arsenal og Tottenham viser at det etter en grusom start må være et realistisk mål.

Les hele saken her.

Tyrone Marshall, Manchester Evening News:

Etter 13 kamper hvor det har vært vanskelig å konkludere så føltes dette som en kveld som kan være starten på en ny æra. Uniteds overkjøring av Tottenham var fullstendig på alle måter, kanskje med unntak av resultattavla – som var flatterende for Tottenham. (…)

Dette var klart bedre enn mot Liverpool og Arsenal. (…) United dominerte fra avspark av. (…)

Det var intensiteten i spillet som var mest iøynefallende. (…) Tottenham fikk aldri rom til å puste. (…)

Ten Hag snakket Newcastle-kampen opp, men dette var fra en annen stratosfære. (…)

Les hele saken i Evening News her.

Powered by Labrador CMS