– Kan fortsatt bli Uniteds år…

Les hva engelske journalister skriver etter torsdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

Her har vi samlet litt av det de fremste engelske journalistene har skrevet om Uniteds 1-0-seier mot Rostov torsdag kveld.

The Times, Henry Winter:

Vel, det er definitivit ikke kjedelig i Manchester United med Jose Mourinho. Det som burde vært en grei seier mot middels russisk motstand inneholdt et strålende mål, en banan, en astma-inhalator, Phil Jones på venstreback og et trikseshow av Marouane Fellaini. (…)

Mourinhos humør vil ikke bedre seg om United trekker Besiktas, noe som i så fall vil bety en vanskelig reise til Istanbul. Lyon, Celta Vigo og Schalke vil gi sportslige utfordringer, mens Ajax, Genk eller Anderlecht nok vil være foretrukne motstandere. (…)

“Mata’s slick break keeps United dream alive”

Henry Winter

Dette var en meget viktig kamp i Uniteds sesong, men det ble først liv på tribunene eter pause. (…)

Rojo signaliserte at han trengte næring, Mourinho tok en banan, skrellet den, ga den til Ashley Young som varmet opp som så ga den videre. (…) Det var litt som da Rio Ferdinand en gang spiste Jaffa-kaker under kamp. Det mest overraskende er egentlig at United enda ikke har en offisiell banan-sponsor. Til slutt sørget imidlertid refleksene til Sergio Romero for at dette ikke ble et bananskall for United.

Spillerbørsen i The Times:  S Romero 7 — E Bailly 6, C Smalling 6, M Rojo 6 — A Valencia 7, A Herrera 6, P Pogba 6 (sub: M Fellaini 48min, 6), D Blind 6 (sub: P Jones 64, 5) — J Mata 7, Z Ibrahimovic 7, H Mkhitaryan 7.

Daily Mail, Martin Samuel:

Først, her er forklaringen på Uniteds seier: De vant på grunn av bortemålsregelen. Ikke at de trengte den, siden det sammenlagt ble 2-1 (…), men siden de scoret i Rostov så måtte Rostov score her for å ikke ryke ut. Dermed kunne de ikke legge seg bakpå i 90 minutter slik de gjorde det de første 45 minuttene. Til slutt måtte de forsøke, kampen åpnet seg og dermed kunne United, som et bedre lag, avgjøre. Det beste laget avanserte. Det med færre ambisjoner røk ut. Det er i alle fall noe å være glade for. (…)

“Det har vært for mange uavgjorte, for mye coulda, shoulda, woulda.”

Martin Samuel

Juan Matas må få ros for sine bidrag. Tenk at noen mente at han ikke fikk spille mot Chelsea fordi han ikke jobbet hardt nok. (…)

Ved kampslutt virket hjemmefansen fornøyde nok. De er i kvartfinalen av en turnering der vinnerne får spille i neste sesongs Champions League. Det er en pris som ikke kommer til å bli undervurdert av laget som nå ligger på 6. plass i Premier League. Likevel, dette var ikke bare bra. Det har vært mye frustrasjon på Old Trafford denne sesongen. Det har vært for mange uavgjorte, for mye coulda, shoulda, woulda.

Det er ikke det at United ikke spiller bra – mer det at de sliter med å vinne. (…)

Pogba ble tatt av med en mistenkt hamstring-skade, og det har ikke vært Paul Pogbas år så langt. Det kan imidlertid fortsatt bli Uniteds år.

SKADET: Paul Pogba fikk noen trøstende ord med på veien av Jose Mourinho da han forlot gressteppet like etter pause torsdag.

The Telegraph, James Ducker:

“Juan Mata’s goal adds gloss to forgettable performance”

James Ducker

Dette var langt i fra overbevisende. Dette var en slags reprise av mye vi har sett på Old Trafford tidligere i sesongen. United skapte nok sjanser til å avgjøre kampen tidlig, bare for at sjansesløsingen gjorde dem sårbare etter pause.

The Sun, Martin Blackburn:

United haltet videre til kvartfinalen av Europa League. Seieren kostet dyrt, siden både Paul Pogba og Daley Blind måtte gi seg med skade. (…)

Tidligere United-spiss Dimitar Berbatov var på tribunen sammen med en skjønnhet. Han kunne spilt for Rostov hvis han hadde tatt med fotballskoa sine. (…)

Det var litt latter før kampen da Sir Alex Fergusons skulle vinke til en journalist han kjente, bare for å krasje inn i dørkarmen samtidig som han gjorde det. (…)

OUCH: Sir Alex gikk på døra før torsdagens kamp.

United har nå spilt 15 hjemmekamper på rad i Europa uten tap. (…)

Noen fans har sagt at Paul Pogba trenger en pause, og med denne skaden så kommer han til  å få det. Han har startet 40 kamper for United denne sesongen, mer enn noen annen spiller. Det blir spennende å se hvordan de klarer seg uten ham. (…)

Daley Blinds skade kan bety at det kan åpne seg en sjanse for Luke Shaw søndag, selv om den tidligere Southampton-spilleren nok ikke forventer noe.

Powered by Labrador CMS