– Man forventer mer…

Paul Scholes var ikke fornøyd med onsdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

United-legenden har gått fra å være en taus midtbanekjempe til å bli en atskillig mer utadvendt ekspert.

I forbindelse med Uniteds 1-1-kamp i Moskva onsdag kveld var dommen derfor klar nok.

– De gjør Rooney dårlig

– Ja, før avspark tar man ett poeng, men man forventer uansett mer av United. Du forventer mer kreativitet. Du forventer at det spilles med mer tempo og gjennombruddskraft, men det er en klar mangel på kreativitet. Man skulle tro at med kvalitetsspillere som Schweinsteiger og Herrera, at det skulle bli bedre, sier han.

Og forsvarte Rooney litt.

– Wayne Rooney er ikke verdt å ha hvis man ikke har folk med tempo rundt ham. Det var det samme med meg. Jeg trengte temposterke folk rundt meg. Jeg trengte stor bevegelse rundt meg og foran meg, men det skjer ikke for Wayne Rooney og dermed ser han ikke ut som den spilleren han burde være.

– Det ble riktignok litt bedre etter pause da Lingard og Valencia gikk på mange løp, og United fikk en del spillere inn i 16-meteren. Det var også slik målet kom. Siden det ble ett poeng så var det totalt sett ikke en dårlig bortekamp. Det poenget er trolig det som sender United videre.

– Frustrerende

Rio Ferdinand var mye enig.

– Jeg kan nesten ikke se for meg hvor frustrerende det må være for Van Gaal å gå fra 3-0 mot Everton i helga til dette. Det var ille å se hvor lite tempo det var før pause, men etter pause ble det bedre. Det var flere løp og flere folk inn i 16-meteren da man angrep, sa han.

Powered by Labrador CMS