– Visste ikke at Rojo var der…

Sjekk hva Louis van Gaal ikke visste om Marcos Rojo – og se hva Wayne Rooney ønsker seg til bursdagen.LES OGSÅ: Spillertroppen som reiste | Bilder fra tirsdagens trening

Publisert Sist oppdatert

United landet i Moskva like før klokka 20.00 norsk tid tirsdag, og Louis van Gaal og Wayne Rooney dro rett til pressekonferansen.

Der handlet det nesten mest om Marcos Rojo, og Van Gaal avslørte at han ikke visste hvor Rojo spilte før han var i Sporting Lisboa. Vet du det? Hvis ikke ser du svaret lenger ned.

United-manageren hadde allerede før avreise snakket om skadesituasjonen, og det var kjent at Luke Shaw, Paddy McNair, James Wilson og Ashley Young ikke var med til Moskva.

Samtidig sa Van Gaal at søndagens storkamp og derby mot Manchester City ikke er en kamp han tenker på.

Foreløpig.

 

SITATENE FRA PRESSEKONFERANSEN:

LVG: – Jeg sa det før bortekampen mot PSV – at ett poeng vil være bra. Det gjelder her også selv om tre poeng vil være bedre.

LVG: – Vi trente i Manchester i dag (tirsdag) på grunn av logistikken. Vi hørte at det kunne være køer i Moskva så vi kom til at det nok var bedre å trene i Manchester. Jeg foretrekker å trene der vi skal spille, så spillerne blir litt kjent med banen og omgivelsene, men denne gangen  ble det Manchester i stedet.

WR: – Banen ser bedre ut enn jeg trodde den kom til å gjøre. Vi kan ikke klage på den. Det bør være mulig å spille bra fotball på arenaen, og vi håper å få til det.

WR: – Jeg ønsker selvsagt å score mål, men det viktigste i karrieren min er ikke meg selv, men at laget mitt lykkes. Det finnes ingenting bedre enn å spille på et suksessfult lag. Det er fantastisk med individuelle utmerkelser, men det å lykkes med andre spillere og også lederne gir en fantastisk følelse.

LVG: – Jeg tenker overhodet ikke på City-kampen til helga. For meg, som manager, er den neste kampen alltid den viktigste så jeg tenker kun på CSKA Moskva. Det krever jeg også fra spillerne mine. Vi har allerede tapt borte mot PSV så vi trenger minst ett poeng i denne kampen. Derfor er dette en viktig kamp.

LVG (om Rojo, som spilte for Spartak Moskva, CSKAs rivaler): – Jeg visste ikke at han hadde spilt for Spartak Moskva, men jeg sa ham under fotball-VM i Brasil hvor han var veldig god for Argentina. Jeg analyserte også spillet hans for Sporting Lisboa. Jeg liker fysikken hans. Han er også god på hodet og kjapp. Potensialet er stort.

WR (om Rojo): – Jeg ser Rojo som en fantastisk spiller og lagkamerat. Han er svært vanskelig å passere, og han har gjort en fantastisk jobb for oss selv om det ikke er lett å komme til England som argentiner. Han vil bli en viktig brikke for oss resten av sesongen.

WR: Hva jeg ønsker meg til bursdagen min lørdag? Tre poeng mot CSKA og deretter tre poeng mot City.

WR: – Jeg og Michael har hatt Champions League-suksess her før. Forhåpentligvis kan vi dele av våre erfaringer slik at vi hjelper de andre onsdag. Seieren i Champions League her i Moskva er kanskje det største jeg har opplevd som klubbspiller.

LVG TIL MUTV: – CSKA har kjappe offensive spillere, og et erfarent forsvar – mer eller mindre den russiske landslags-backrekka.

 

Les også:

Troppen som reiste til Moskva
Litt om skadesituasjonen før avreise
Bilder fra treningen tirsdag
Mata: – Uhyre viktig kamp i Moskva

Powered by Labrador CMS