Tilbake til 3-5-2?

Få timer gjenstår før onsdagens Champions League-oppgjør mellom Manchester United og CSKA Moskva sparkes i gang. Vi følger alt som skjer før kampstart.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United slet seg til 1-0 mot Southampton og befestet posisjonen i toppen av Premier League-tabellen sammen med byrival Manchester City.

Tabelltopp innehar de røde djevlene foreløpig også i Champions Leagues gruppe A, men også der er det delt mellom United og et annet lag.

Det laget er CSKA Moskva, og nettopp de er vertskapet når Mourinhos menn entrer gressmatta på Arena CSKA i den russiske hovedstaden onsdag klokken 20.45.

Manchester Evening News tror United skal spille 3-5-2 i kveld, slik vi blant annet gjorde mot Real Madrid i en av sommerens treningskamper.

Kampen kan du for øvrig se på Viasport 1 dersom du er i Norge, TV 3 dersom du er i Sverige, eller TV 3 Sport 1 hvis du oppholder deg i Danmark. Foretrekker du å streame på nett, er det Viaplay som gjelder i samtlige land.

Før den tid er det imidlertid mye interessante spekulasjoner og kommentarer det er verdt å få med seg. Vi følger nedtellingen live her på United.no.

LIVE:

TROPPEN MOT CSKA:

Keepere: David de Gea, Sergio Romero, Joel Pereira.

Forsvarsspillere: Eric Bailly, Chris Smalling, Daley Blind, Victor Lindelof, Axel Tuanzebe, Matteo Darmian.

Midtbanespillere: Ander Herrera, Nemanja Matic, Scott McTominay, Jesse Lingard, Ashley Young, Henrikh Mkhitaryan, Juan Mata.

Angripere: Romelu Lukaku, Anthony Martial, Marcus Rashford.

18.50: What could have been…

I kveldens oppgjør får vi et gjensyn med det en gang så store keepertalentet Igor Akinfeev. Han kunne fort vært her istedenfor David de Gea.

Ferguson hyllet ham i sin tid etter 3-3-oppgjøret i Moskva i 2009.

– Jeg sa dere burde se opp for ham, og han var fantastisk akkurat som jeg forventet. Han er atletisk, kraftfull og distribuerer ballen godt.

– Når jeg har sagt det, må ikke dere begynne å konkludere. Jeg vet det har vært rykter om at vi er interessert i å kjøpe ham, men det er ikke sant. Han er en fantastisk keeper, men jeg er veldig fornøyd med bredden vi har der nå, sa Fergie.

18.40: Ett minutt med Ashley Young før kveldens kamp:

18.30: Hvordan stiller CSKA?

UEFAs Fantasy-eksperter har forsøkt å spå lagoppstillingen til onsdagens verter. Dette er det de tror:

CSKA Moskva: Akinfeev; Nababkin, Vasin, V Berezutski, A Berezutski, Schennikov; Golovin, Wernbloom, Dzagoev; Vitinho, Olanare.

Ifølge UEFA har ikke CSKA noen som helt sikkert er ute. Isteden betegnes Mario Fernandes, som fikk seg en hjernerystelse i forrige kamp, som tvilsom. Blir han skadefri, spiller han nok helt sikkert på den ene vingbacken.

18.15: En liten beskjed fra Uniteds glemte mann:

Får han spilletid på årsdagen sin? Det gjenstår å se – ekspertene tror det blir benk nok en gang for Uniteds skadeforfulgte venstrebacktalent.

18.00: Kampstart nærmer seg med stormskritt, og spekulasjonene om hvordan Uniteds lagoppstilling ser ut hagler inn.

Manchester Evening News nevner 3-5-2 som et sannsynlig alternativ, med tanke på de 19 spillerne United har tilgjengelig til dagens kamp.

Her har de gått for en trebackslinje med Bailly, Lindelöf og Smalling, Young og Blind på henholdsvis høyre og venstre vingback, og en diamant sentralt med Matic bak Lingard og Herrera, og med Mkhitaryan som hengende spiss.

På topp plasserer de selvskrevne Romelu Lukaku.

Svakheten med denne spekulasjonen er selvfølgelig at Mourinho lett kan ta ut en av stopperne og plassere Blind og Young på backene i en tradisjonell firebackslinje.

Da må en av de sentrale ut, men det er ingenting i veien for at en av de baner vei for en Rashford eller Martial på vingene.

Powered by Labrador CMS