– Vinner gjerne 10-9…

CSKA-treneren om onsdagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

CSKA-trener Leonid Slutsky var optimistisk da han møtte pressen tirsdag kveld, og understreket at laget hans er vant til å møte storheter i Europa.

– United er også et topplag, og uansett hvilke spillere de stiller med så kommer de til å være et sterkt lag. For oss handler dette kun om resultat, og jeg bryr meg ikke om hvor mange baklengsmål det blir. 10-9 vil være et flott resultat for oss. Vi har også et lag med mye erfaring og har spilt mange kamper mot gode lag. Noen av dem har endt godt. Andre ikke fullt så godt. Men vi er klare, sa han.

Uavgjort mot City og Roma

Han har også rett i at spillerne hans har mye europeisk erfaring.

Denne sesongen har de allerede møtt Sparta Praha, Sporting Lisboa og Wolfsburg i Europa. Det endte 2-2 i hjemmekampen mot Sparta Praha, før Sporting Lisboa ble slått 3-1 på arenaen United skal spille på onsdag.

Forrige sesong var laget i gruppe med Bayern München, Manchester City og Roma, og fikk med seg uavgjort fra hjemmekampene mot City og Roma, mens det ble 0-1-tap mot Bayern. Det var fremgang fra 2013/14-sesongen, hvor det ble tap hjemme for både Bayern (igjen) og City (igjen), mens tsjekkiske Viktoria Plzen ble slått.

– Resultatene i disse to kjappe kampene mot samme lag er ofte avgjørende, og vi må respektere motstanderen vår. Vi er klar over at vi møter en gigant, men vi føler at vi kan tro på et godt resultat, fortsetter Slutsky.

Vant til å møte engelske lag

akinfeev
Igor Akinfeev.

CSKA-keeper Igor Akinfeev ser frem til kampen, og håper at han omsider kan legge mareritt-avslutningen fra kampen mot United på Old Trafford i 2009 bak seg. Den gangen ledet CSKA 3-1 like før slutt, før et selvmål og en Paul Scholes-scoring sørget for at United fratok russerne en sterk seier.

– Vi er vant til å møte engelske lag i Champions League, og det er ikke så lenge siden vi møtte England med landslaget. Dette blir nok en interessant kamp. Det er spennende å få testet seg mot de beste i Europa.

CSKA har allerede spilt 19 kamper denne sesongen, og har vunnet 14 av disse, mens tre har endt uavgjort og to er tapt. De seks kampene i Champions League-kvalifiseringen og gruppespillet har gitt tre seirer, én uavgjort og to tap, mens CSKA har stukket av på toppen av den russiske ligaen. I skrivende stund leder de serien, fem poeng foran Lokomotiv Moskva på 2. plass og 10 foran Zenit St. Petersburg på 3. plass.

Powered by Labrador CMS