– Total mangel på Plan B

FANREAKSJONER Meningene er delte om hvordan å tolke Uniteds forestilling og resultat i Moskva.

Publisert Sist oppdatert

Kjedelig, godkjent, årsverste, helt ok, dårlig resultat, pluss i boken. Oppfatningene varierer til dels sterkt etter 1-1 mot Russlands beste klubblag på en kald og sur høstkveld i Moskvas nordvestre utkant.
Ingen synes å bestride at United har spilt bedre kamper enn dette; skillelinjene går heller på om dette var et resultat å være bekjent av eller ikke.

“1 poeng borte i Russland er helt etter boka. De som klager og roper på Ferguson kan ta seg en bolle! Skikkelig korttidshukommelse. Det gjelder å plukke poeng for å komme seg videre. Herrera var dagens mann for meg. Og nydelig mål av Martial, godt han fikk rettet opp. Nå er det City, og håper virkelig vi er mer på enn mot Arsenal.” ”

– Robin Mortensen, kommentarfeltet

“Dårligste kampen av United i år. Vi tapte 3-0 mot Arsenal, men dette er verre, fordi vi ser oss fornøyde med poenget. Hadde jeg vært tilreisende United-fan hadde jeg vært veldig skuffet over å se laget kontrollere inn en uavgjort mot CSKA Moskva.”

Simon Eriksen, kommentarfeltet

“Stoor united fan! Men nå begynner jeg å gå veeeldig lei av den ekstremt kjedelige fotballen, halvhjertet, å virker ikke som om vi har ambisjoner om finale når vi ikke viser litt vilje for seier mot cska moskva engang, som jeg selv mener ett storlag som united skal knuse hver dag i uka! ”

Marius Hansen, kommentarfeltet

“Det hadde vert spennende om vi hadde hatt dagens teknologi i Fergie første 3-4 år og sett og sett på alle oppgulp kommentarene som da hadde vert og når man no sitter med fasit på resten av hans tid så hadde det vert interessant ja.Eg er alt i slt fornøyd med et poeng,det hadde selfølgeligt vert toppers med tre men et poeng her er ok.Seier i retur kampen og mot PSV så skal det meste vere gjordt men no er det City som står for tur. ”

Leif-Ronny Rætta, kommentarfeltet

“1 poeng borte mot eit sterkt hjemmelag er ok pluss i min bok, seier hjemme og uavgjort borte holder i bøtter og spann det.Men det aller beste av alt er att vår unge store Martial skoret igjen, jeg er bare såå imponert over den gutten.. ”

Inge Audun Rysjedal, kommentarfeltet

“Jeg slutter ikke å undre meg over passiviteten på benken. Det er greitt at spillere på dette nivå skal finne ut av ting selv, men justeringer, oppmuntrende kommentarer og engasjement bør komme fra benken. Nå er det helt dødt. Har Giggs forbud mot å reise seg? ”

Per Branstad, kommentarfeltet

“Ser folk e skuffa og riste på hodet…! Syns i utgangspunktet eg at 1-1 borte mot Russlands desidert beste lag e heilt greit! Me har over 70 PST ballspill og styre det meste. Eg har sett samtlige kamper United har spillt i CL historien, og under Sir Alex så va me i flere år dritakjedlige å se på når di spilte borte, som regel meget defensive i en 4-5-1 formasjon…. Greit resultat! ”

Ronny Alexander Haugsnes, kommentarfeltet

“Headingen til Martial var kveldens beholdning. Rett og slett verdensklasse. Han viser enda en dimensjon i spillet sitt, fantastisk! ”

Morten Frogner, kommentarfeltet

“Det er helt greit å spille possession fotball, men da må spille med litt høyere tempo og med litt mer risiko. Samt at det må litt trekant spill for å åpne opp forsvar, hjelper lite når spillerne står 5-8m unna hverandre. ”

Duy Tran, kommentarfeltet

“Kampen idag er et stor gjesp den første timen. Vi virker umotiverte, tannløse og upresise. Den siste halvtimen (Når Moskva blir slitne) får vi se den tydelige klasseforskjellen på lagene. Utligningen ved Martial er fortjent, men jeg savnet en sterkere sluttspurt. Det var 25 minutter igjen av kampen da vi utlignet, og jeg følte da vi hadde gode muligheter til å stikke av med seieren. ”

Eirik Haugen, kommentarfeltet

“Ang. Rooney. Legg merke til hvor god han er til å presse ballfører. Når den ene stopperen får ballen(gjerne den til venstre med sin høyrefot) så kommer Rooney i mellom så den andre stopperen ikke kan få ballen. Så løper Rooney i 200 etter den stopperen som til slutt bare må slå den opp. ”

Giesselbach, United-forumet

“Det som plager meg mest her er ikke nødvendigvis at CSKA har gjort en god jobb og stenger totalt igjen, men det faktum at det virker som om vi har en total mangel på Plan B. ”

Nightfire, United-forumet

“Skjønner ikke hvordan folk kan kalle dette et direkte dårlig resultat. Selvfølgelig er det alltid kjekkere med seier, men CSKA har da fått en rekke gode resultater, hjemme, mot lag vi strengt tatt må kunne innrømme ligger et godt stykke foran United. Bayern tapte 2-0 mot Arsenal i går. Hadde vi tapt 2-0 mot dem i CL, hadde samtlige mann i United vært ubrukelig (som de var etter 3-0 tapet i PL). Jeg forstår det simpelthen bare ikke. ”

– Gray Fox, United-forumet

“Definitivt ikke en dårlig kamp, 1-1 på bortebane er godkjent. Mye negativt denne kampen, og det eneste positive må være at det er så tydelig potensiale. Det er hva som gjør det irriterende for meg i dag. Føler at vi har et ekstra gir som aldri blir satt inn. ”

– Mike Schmalling, United-forumet

cska-supp
Minusgrader i Khimki, men høy temperatur blant CSKA-fansen.
Powered by Labrador CMS