– En drøm som går i oppfyllelse

Champions League-debutant Eric Bailly, kan knapt vente på å komme igang mot CSKA.

Publisert Sist oppdatert

Endelig — 476 dager og 44 obligatoriske opptredener etter at han skrev under for Manchester United den 8. juni i fjor, har dagen kommet. Dagen Eric Bailly har drømt om, dagen han omsider skal få sjansen til å bytte fjorårets Europa League-fotball ut med spill i verdens ypperste klubbturnering, UEFA Champions League.

Den ivorianske forsvarskjempen var suspendert da United innledet årets gruppespill med 3-0 over sveitsiske Basel hjemme på Old Trafford. Nå har han imidlertid sonet ferdig og er dermed klar til å hjelpe sine lagkamerater til nok et godt resultat, denne gang i bortemøtet med russiske CSKA Moskva.

– Håper på spilletid

– Min drøm om Champions League-fotball er i ferd med å gå i oppfyllelse, så dette er noe jeg lenge har sett frem til, sier Bailly til MUTV, og forteller at bare tanken på at det endelig skal skje, får ham til å bruse innvendig.

– Karantenen er ferdigsonet, jeg er mentalt forberedt, og nå håper jeg bare på å få spilletid.

23-åringens beskjedenhet er for så vidt kledelig, men Bailly ber om å bli tatt på alvor når han sier at dette er en stor og viktig sak for ham.

– Til nå har det blitt med Europa League, men nå begynner det, sier han avslutningsvis, spent og forventningsfull foran møtet med det russiske hovedstadslaget.

Kampen, som altså starter klokken 20.45, vises på Viasport 1 i Norge og TV3 i Sverige, mens danskene kan følge den på TV3 Sport 1. 
I tillegg vil den være tilgjengelig på de tre landenes respektive Viaplay-kanaler.

Powered by Labrador CMS