Stor fordel for United – Zaha trolig ute

Publisert Sist oppdatert

Onsdag reiser United til Selhurst Park i London for å møte Crystal Palace, og trolig spilles den kampen uten at United må ta hensyn til hjemmelagets største stjerne, tidligere United-spiller Wilfried Zaha.

Den dribleglade spilleren har nemlig vært ute med skade i noen uker, og ifølge manager Roy Hodgson er han sannsynligvis ute igjen.

– Jeg tviler dessverre på om han blir klar. Jeg tror vi må vente, sa Hodgson etter at Palace spilte 0-0 hjemme mot Fulham søndag.

Og bare for å gjøre det veldig klart med en gang: Crystal Palace med og uten Wilfried Zaha er to ulike lag.

Palace har nemlig tapt 18 av de 22 siste Premier League-kampene uten Zaha. I 16 av de tapene har de også gått målløse av banen.

Så kan man kanskje argumentere for bedring i de to siste kampene, siden Brighton først ble slått 2-1 og det i helga ble 0-0 mot Fulham. Ser man på avslutninger mot mål så viser de imidlertid 6 – 41 i favør Palace-motstanderne i de to kampene.

Det er nok en sterk indikasjon på hvordan onsdagens kamp blir. Det er greit å forberede seg på stor United-dominans, men så spørs det om Ole Gunnar Solskjærs utvalgte klarer å bryte gjennom – og holder tett bakover de gangene Palace måtte klare å angripe.

United kan imidlertid reise til kampen vel vitende om at de aldri har tapt en bortekamp mot Palace i Premier League, og at det altså er godt over ett år siden de sist tapt borte i ligaen.

Powered by Labrador CMS