Kunne stilt lag med spillerne som mangler

… og det laget ville vel vært bedre enn de som kan stille i kveld?

Publisert Sist oppdatert

Vi har hatt våre skaderkriser vi også, men det Palace opplever for øyeblikket, er virkelig spektakulært.

Vi har allerede omtalt at Wilfried Zaha mangler, og hvor svake Palace er uten ham, men når en ser på resten av skadelista fra Physioroom, så ser en mange andre gode navn også. Faktisk kunne Palace ha stilt et ganske godt lag med disse spillerne.

Vi overser James Tomkins (som bare skal ha hatt krampe sist), i tillegg til Martin Kelly og Jeffrey Schlupp (som begge skal være tilbake i full trening), og ender opp med dette laget av spillere som mangler:

Speroni – Ward, Dann, Sakho, Fosu-Mensah – Puncheon, Loftus-Cheek, Cabaye, Zaha – Sako – Wickham.

Vi inkluderte naturlig nok Fosu-Mensah siden han også er uaktuell til mandagens kamp.

MANGLER: Timothy Fosu-Mensah.

Defensivt ser «skadelaget» sterkere ut enn de sannsynligvis vil kunne stille i kveld, og det gjør den sentrale midtbanen også. På kantene finner vi mer x-faktor blant de som mangler – og da spesielt gjennom Zaha, selvsagt – mens Palace ikke er like hardt rammet helt på topp, siden de har bedre alternativer tilgjengelig enn Wickham.

Skadelaget ser godt nok ut til å kunne overleve i Premier League. Med tanke på Palaces statistikk uten Zaha, så tviler vi sterkt på at de som er spilleklare ville gjort det.

United har uansett slitt på bortebane i det siste, og vi har også våre skader. Tiden får vise hvilket lag som takler skadene best denne kvelden – og eventuelt om noen på lagoppstillingen over plutselig rekker kampen likevel.

Powered by Labrador CMS