rangnick080422

– Det kommer til å være en del spillere som mangler

Publisert Sist oppdatert

Fredag ettermiddag møtte Ralf Rangnick pressen før søndagens serieavslutning mot Crystal Palace.

Første spørsmål handlet, som så ofte før, om skadesituasjonen:

– Igjen har vi dessverre en del spillere som mangler, og enda et par spillere som er usikre, så vi må vente til den siste treningsøkten i morgen. Men slik det ligger an nå så kommer det til å være en del spillere som mangler.

Rangnick ble senere spurt om navn på spillerne som mangler.

– Det er noen spillere som definitivt mangler, men vær så snill å forstå at jeg ikke ønsker å navngi alle de navnene akkurat nå, sa Rangnick, før han gikk over til å navngi spillere som er usikre til kampen:

Luke Shaws kone fødte parets andre barn i dag, og det var meningen at han skulle være tilbake på trening i morgen, men han er visstnok ikke det. Så vi må vente og se om han i det minste kan være tilgjengelig til benken på søndag. I dag på trening måtte noen spillere forlate treningen litt tidlig fordi de rett og slett ikke kunne fullføre den på grunn av problemer de hadde, og det var Jadon [Sancho] og Phil Jones. Så vi må vente til etter treningsøkten i morgen [før vi vet mer].

Senere fortalte han også at Alejandro Garnacho er usikker til sesongavslutningen.

– Dessverre har Alejandro vært syk de siste par dagene. Han trente med oss til midtuka forrige uke, men så måtte han droppe ut fordi han var syk. I dag var hans første dag tilbake, og det kan godt være han er i stallen, men jeg er ikke sikker på om han er fysisk kapabel til å spille.

garnachojubel110522
USIKKER: Alejandro Garnacho.

Rangnick er uansett sikker på at han vil kunne stille en god ellever – og at spillerne kommer til å være motiverte for å gjøre det vesentlig bedre enn i forrige kamp.

– Jeg er fortsatt sikker på at vi vil stille med en sterk startellever, og vi ønsker å avslutte sesongen på en bedre måte enn det vi viste mot Brighton. Jeg er sikker på at spillerne vil rette opp i det, og bevise for alle de er kapabel til å spille mye bedre enn mot Brighton.

– Jeg er også sikker på at de mye heller vil spille i Europa League enn i Conference League. De vil uansett måtte spille på torsdager heller enn tirsdager og onsdager, men jeg mener at det fortsatt er en stor forskjell på det om en stor klubb som Manchester United er i Europa League heller enn Conference League. En kunne se det i forgårs da Eintracht Frankfurt, som avsluttet på nedre banehalvdel i Bundesliga, vant Europa League og med det kvalifiserte seg for Champions League. Dette bør også være et insentiv for alle til å sørge for at vi kvalifiserer oss til Europa League på søndag.

Les også flere Rangnick-sitater her.

Powered by Labrador CMS