– Vi må tilbake på vinnersporet

Publisert Sist oppdatert

Blir tålmodighet nøkkelen for United i onsdagens kamp mot Roy Hodgsons Crystal Palace?

Det lurte MUTV på da de snakket med Ole Gunnar Solskjær i forkant av oppgjøret.

– En kan si tålmodighet, men en trenger også kvalitet, for Roy har en veldig god historikk når det gjelder å organisere lagene sine. De har noen veldig erfarne spillere som kan dette spillet. Vi fikk kjenne på det i den første kampen denne sesongen, selvsagt. De kontret noen ganger mot oss og scoret. Så vi har noe uoppgjort, for å være ærlig, svarte United-manageren.

Den kampen ble preget av at det bare var Crystal Palace som hadde vært gjennom en skikkelig sesongoppkjøring.

Nå vil Solskjær ha en trepoenger etter to uavgjortresultat på rad.

– Vi må komme tilbake på vinnersporet. Vi ønsker tre poeng. 

United har ikke tapt siden det frustrerende nederlaget mot Sheffield United 27. januar, men fem av de ni kampene siden det har endt uavgjort. Tre av de siste fire Premier League-kampene har endt uavgjort.

UAVGJORT: Det endte 0-0 mot Chelsea på Stamford Bridge, i en kamp hvor denne situasjonen stjal mye av oppmerksomheten etterpå.

Ex-red (og tidligere Solskjær-elev) Wilfried Zaha er usikker til oppgjøret, men det er vel ikke utenkelig at han er med. Solskjær ble spurt om en må forberede seg annerledes for Palace-kampen om han ikke er med, og som ventet ønsket han ikke å si noe som tydet på at United ville ta lett på oppgjøret om Zaha skulle mangle.

– Som du vet er Wilf en spiller av toppkvalitet, men vi har spillere som kan håndtere det uansett om Wilf er spilleklar eller ei. De har også andre gode individer, teknisk gode spillere som kan skape trøbbel.

Mot erkerival Brighton sist uke hadde Brighton 25 skudd, og Crystal Palace hadde bare tre, men Roy Hodgsons mannskap endte opp med å vinne likevel. Solskjær ga uttrykk for at det er en sjanse for Palace kommer til å komme på kontringer om United dominerer kampen, men var likevel mest opptatt av hva United ønsker å gjøre.

– Vi må bare være tålmodige, som du sa, men vi ønsker også å komme i gang raskt, og spille med tempo, kvalitet og mye bevegelser. Det er en god utfordring for oss.

FORRIGE SESONG: Marcus Rashford fikk hull på byllen på Selhurst Park forrige sesong, like før pause. United vant til slutt 2-0 etter at Rashford senere serverte angrepskollega Anthony Martial.
Powered by Labrador CMS