– Vi var superdominante på slutten

Reaksjoner: José Mourinho mener seieren mot Palace var svært fortjent.

Publisert Sist oppdatert

Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic scoret målene som sørget for at United tok tre svært viktige poeng i sluttminuttene borte mot Crystal Palace.

Begge har variert i prestasjonene så langt denne sesongen, men da det gjaldt som mest fant franskmannen svensken med et herlig forarbeid, og foran mål var sistnevnte like sterk som i gamle dager.

Siden de andre rivalene vant (Bortsett fra Arsenal), er United fortsatt seks poeng bak 4. plassen, men nå er det kun 7 poeng opp til 2. plass. Chelsea leder fortsatt, og har nå fått en luke på seks poeng til Arsenal.

Zlatan Ibrahimovic

pogbazla

Svensken ble også spurt om det var hands på 1-0.

– Det kan hende. Det gikk fort. Jeg prøvde å få den til Paul, og jeg tror den traff hånda og så magen min, men jeg må se bildene, sier han.

Paul Pogba

pogbaaaaaaaaa

Om de kontroversielle situasjonene:

– Sånn er fotballen, dommeren gjorde noen feil, men vi må bare fortsette å spille. David (de Gea) gjorde også noen gode redninger. Kampen kunne gått begge veier, men vi hadde flere sjanser enn dem.

– Det var veldig vanskelig i dag, men tre viktige poeng, sa han.

José Mourinho

mourinho-reax-sak

Da han ble spurt om de kontroversielle avgjørelsene i kampen ble portugiseren ordfattig, kanskje klok av gammel skade.

– Ingen kommentar.

Mer snakkesalig var han om Uniteds videre sjanser i serien.

– Hvis vi hadde tatt de poengene vi burde tatt på hjemmebane tidligere i høst ville vi vært svært nære toppen av ligaen. Men vi tapte de poengene og derfor holder vi på å tette luka til en topp-4 posisjon.

– Det er tre kamper igjen før nyttår. La oss se hvor vi ligger da, og så kan vi se og lukte på hva som er mulig å klare siste halvdel av sesongen.

Om Bailly, som nok en gang gikk av med skade, sa han følgende:

– Vi vet ikke ennå. Det er ikke samme kneet, så det er ikke snakk om noe relatert til hans tidligere skade. Han viste i hvert fall en enorm karakter og prøvde og prøvde og prøvde til han nådde sin grense, roste Mourinho.

Alan Pardew

alanpardew (650 x 358)

– Vi prøvde å gjøre det vanskelig for United, og jeg synes vi hadde fortjent å gå til pause med 0-0. Noen av avgjørelsene gikk mot oss, mente Pardew.

Han roste også United og deres to største stjerner.

– Vi hadde en god periode i andre omgang, scoret et bra mål, men klarte ikke å holde helt inn. Vi ble lurt av to av deres beste spillere. I store deler av kampen var United gode, og vi sto imot, noe som er bra. Jeg føler for spillerne mine.

Powered by Labrador CMS