Hvile, trene og spille

David de Gea snakker ut om den hektiske kampperioden.

Publisert Sist oppdatert

Tre dager etter vi slo Spurs, og mindre enn en uke etter videre spill i Europaligaen ble sikret mot Zorya, skal United onsdag kveld ut i aksjon igjen, denne gang mot Crystal Palace.

Med seks poeng opp til den viktige 4. plassen og 13 poeng opp til Chelsea er det ikke til å stikke under en stol at tre poeng er svært viktig – til tross for at vi ikke engang er halvveis i sesongen.

LES OGSÅ: – Vil ikke rotere for mye

David de Gea er en av gutta som spiller flest kamper for de røde djevlene, og selv om han ikke alltid har det like travelt på jobb, er naturligvis hvile essensielt for han også.

– For tiden er den viktigste tingen for alle spillerne å få nok hvile mellom kampene, fordi vi spiller en kamp omtrent hver tredje dag. Vi hviler, trener litt, ser på video av lagene vi møter og prøver å gjøre oss klare til kampene, sa spanjolen til MUTV

gettyimages-625261648_master

Han ser langt ifra lett på onsdagens kamp mot Palace på Selhurst Park.

– Det blir ikke noe lett kamp. De scorer i nesten hver kamp og har sterke offensive spillere som Benteke, Zaha og Townsend. Vi må spille veldig god fotball for å slå dem, sier sisteskansen. 

 

Powered by Labrador CMS