otsalgg

– Kommer med svar når vi har fått alle fakta

Publisert Sist oppdatert

Alt har de siste timene handlet om Cristiano Ronaldo, og mandag klokka 15.01 skandinavisk tid så kom det første tilsvaret.

Det blir ikke det siste.

United skriver nemlig at de har fått med seg all mediedekningen etter intervjuet, men at klubben vil vurdere sin reaksjon etter at de fulle fakta i saken er på plass.

– Fokuset vårt er fortsatt å forberede oss til andre halvdel av sesongen ved å ivareta momentumet, troen og samholdet som er bygget mellom spillere, managere, ansatte og supportere, heter det.


Slik var teksten på engelsk:

Manchester United notes the media coverage regarding an interview by Cristiano Ronaldo.

The club will consider its response after the full facts have been established.

Our focus remains on preparing for the second half of the season and continuing the momentum, belief and togetherness being built among the players, manager, staff, and fans.


Uttalelsen kan tyde på at intervjuet kom overraskende på klubben, siden den starter med å si at de har fått med seg all omtalen av dette i dag. D

Så vil sikkert mange spekulere i om den siste setningen var et stikk tilbake til Ronaldo, men samtidig er det egentlig ikke noe vits i å spekulere. United vil komme med mer når de har fått sett hele intervjuet og fått alle de nødvendige fakta på bordet.

MER OM SAKEN:

MORGAN: – Han forstår at dette kan være slutten i United
KOMMENTAR:
 «Få ham vekk. Nå må det være slutt!»
SKY SPORTS: – Ten Hag og spillerne skal være ekstremt skuffet
REAKSJONENE: – 99% kommer til å støtte Ten Hag

Powered by Labrador CMS