ronaldo020522

– Ikke tilbake på Carrington i dag av familiegrunner

Publisert Sist oppdatert

Et av de store spørsmålene denne mandagen – utenom «når kommer Malacia-bekreftelsen?» var om Cristiano Ronaldo kom til å starte sesongoppkjøringen på Carrington i dag.

United skal også ha vært usikre, og det meldes nå fra flere hold at portugiseren ikke er forventet tilbake på trening i dag.

Det skal ifølge klubben være av familiegrunner, og klubben har akseptert denne forklaringen. Det blir ikke nevnt noe om når han eventuelt vil være tilbake.

Ifølge spanske AS har ikke dette noe med Ronaldos ønske om å forlate klubben å gjøre, og det kan ta noen dager før Ronaldo er på plass på Carrington.

Uniteds resterende landslagsspillere skal være tilbake.

– Rangnick ønsket å selge i januar

Fraværet fra trening bidrar vel ikke til å dempe spekulasjonene om portugiserens fremtid, selv om det altså sies å være familiegrunner til det manglende oppmøtet denne gangen.

Mye av Ronaldos fremtid er ventet å bli avgjort gjennom samtalen med Ten Hag han skal ha når han returnerer. Han har nemlig ikke snakket direkte med sin nye sjef om dette ennå.

The Athletic skriver ellers at Ralf Rangnick ved flere anledninger foreslo for John Murtough og Richard Arnold at Ronaldo burde bli solgt, og erstattet, i løpet av januarvinduet. Det skal ha bli sendt flere e-poster og meldinger om dette temaet.

Rangnick følte at det ga mening å agere før heller enn senere for å bygge et nytt United-angrep, siden Ronaldos tid i klubben allerede var usikker fra og med sommeren av. Rangnick følte i tillegg at Ronaldo ikke representerte Uniteds fremtidige suksess, og at det ville gagne laget i den andre halvdelen av sesongen om United rekrutterte en spiller bedre tilpasset Rangnicks stil med høyt press.

Murtough og Arnold skal ha strittet imot det å selge Ronaldo etter bare noen måneder i klubben, og det er altså fortsatt slik at United (i alle fall utad) sier at 37-åringen ikke er til salgs.

ronnierangnick
ØNSKET Å SELGE RONALDO I JANUAR: Ralf Rangnick.
Powered by Labrador CMS