R7

Duncan Castles: – Ronaldos standpunkt er ikke endret – han vil fortsatt bort

Publisert Sist oppdatert

Tre uker etter resten av troppen startet sine forberedelser til den kommende sesongen dukket Cristiano Ronaldo opp på Uniteds treningsfelt, Carrington.

Portugiseren hadde da med seg sin agent Jorge Mendes for det som ifølge rapportene skal ha vært samtaler om angrepsspillerens fremtid.

LES OGSÅ: Ronaldo til lagkameratene: – Nok prat, nå trener vi!

Onsdag kveld skriver Duncan Castles at Ronaldo fortsatt er innstilt på å dra fra Manchester United i sommer for å kunne fortsette å spille for en klubb som er med i Champions League.

United skal i møtene tirsdag ha understreket portugiserens verdi for klubben og hvilken betydning han kan spille i å igjen bli konkurransedyktige både i engelsk og europeisk målestokk.

The Times forstår det slik at samtalene på Carrington ikke klarte å overtale Ronaldo til å endre sitt synspunkt. Camp-Ronaldo skal ha forsøkt å få Atletico Madrid og Bayern München til å komme med et tilbud, men hittil har ingen av dem bitt på kroken.

Det skal likevel ikke være mangel på tilbud for 37 år gamle Ronaldo.

Ronaldo skal ha avvist en mulighet til å tjene £255 millioner i den saudiarabiske ligaen de neste to årene, dette for å understreket hans ønske om å fortsette karrieren på det høyeste nivået.

United og Ten Hags standpunkt har hele tiden vært at Ronaldo er en viktig del av prosjektet for den kommende sesongen.

– Vi planlegger for Cristiano Ronaldo i sesongen. Jeg gleder meg til å jobbe med ham. Det jeg sier er at Cristiano ikke er til salgs; han er i planene våre og vi ønsker suksess sammen.

Skulle det ikke bli en overgang i sommer er det likevel forventet at portugiseren ikke kommer til å lage trøbbel og respektere kontrakten han har med klubben. Før han blir integrert i troppen igjen er det ventet at Ronaldo kommer til å trene en del individuelt.

Powered by Labrador CMS