Udinese Calcio v Juventus - Serie A

Bekrefter at Ronaldo vil bort

Den tidligere United-spilleren er sterkt koblet til Manchester City.

Publisert Sist oppdatert

Juventus-trener Massimiliano Allegri bekrefter fredag at hans store stjernespiller, Cristiano Ronaldo, ønsker seg bort fra klubben.

– Han sa til meg denne morgenen at han vil bort umiddelbart, sier Allegri.

Tidligere fredag skrev rykteguru Fabrizio Romano at den portugisiske angrepsspilleren hadde forlatt Torino-klubbens treningsfelt etter angivelig å ha tatt farvel med sine lagkamerater.

Nå er det ventet at Manchester City blir neste stoppested for Ronaldo.

Onsdag annonserte Harry Kane at han blir værende i Tottenham, noe som skal ha gjort Pep Guardiola og kompani rådville i jakten på en ny spiss.

Nå kan det altså bli en realitet at Ronaldo blir å se i lyseblått på Etihad Stadium kommende sesong.

Det er i så fall et syn mange United-supportere helst hadde sluppet å se.

Goncalo Lopes er journalisten som hevder at overgangen er i boks. Ifølge spanske AS har portugiseren gode kontakter. Sent torsdag kveld skriver samme mann at Jorge Mendes, Ronaldos agent, har gitt Juventus beskjed om at superstjernen ikke har tenkt å spille for Torino-klubben lenger.

Også Kaveh Solhekol i Sky Sports melder torsdag at TV-kanalen har to kilder som sier at Ronaldo blir Manchester City-spiller. Journalisten understreker dog at han ikke har fått meldingene bekreftet.

Samtidig som Lopes tvitrer «done deal», skriver han i en annen tweet at alt nå ligger i hendene til Ronaldos agent, Jorge Mendes, og Juventus. Det tyder i så fall på at alt ikke er helt klappet og klart.

Italienske medier har tidligere rapportert at Ronaldo og City er enig om en toårskontrakt, men at de fortsatt mangler grønt lys fra Juventus. City skal være villig til å betale rundt 25 millioner euro for 36-åringen.

Powered by Labrador CMS