– Vi skal prøve å ødelegge festen

Old Trafford er dekket til fest når Cristiano Ronaldo kan få sitt comeback i United-trøyen i helgen. Steve Bruce ønsker imidlertid å påta seg rollen som festbrems.

Publisert Sist oppdatert

– Vi vet det vil bli tøft, det er alltid tøft. Og med Ronaldos comeback vil det bare krydre det enda mer, sier Newcastle-manageren som selv hadde en strålende karriere som Manchester United-spiller på 1990-tallet.

Manchester United er store favoritter før lørdagens kamp, og med Cristiano Ronaldo tilbake på Old Trafford blir definitivt ikke favorittstemplet mindre.

ronaldo
TILBAKE PÅ OLD TRAFFORD: Cristiano Ronaldo i samtale med Wes Brown på Old Trafford gresset. Lørdag ettermiddag kan portugiseren gjøre comeback for United, men Steve Bruce vil gjerne ta på seg rollen som festbrems.

Det er usikkert om portugiseren starter for United, men Ronaldos comeback er imøtesett med ekstreme forventninger blant United-fansen og taket på Old Trafford vil formelig løfte seg når stadion-speaker Alan Keegan annonserer Ronaldos navn.

Steve Bruce håper imidlertid at spillerne hans tar utfordringen på strak arm og ikke lar seg prege av begivenheten. 

– Uansett når du drar til Old Trafford er det én ting du må gjøre og det er å nyte muligheten og utfordringen som ligger i å spille mot en av de aller største klubbene i landet og gripe sjansen som ligger der til å spolere festen, sier Steve Bruce.

Newcastle-manageren må klare seg uten både Callum Wilson og Ryan Fraser som begge mister lørdagens oppgjør med skader. 

Powered by Labrador CMS