– Blir vanskelig å stoppe ham

Det er en reell mulighet for at Cristiano Ronaldo vender tilbake til Manchester United, spår tidligere Real Madrid-president Ramon Calderon.

Publisert Sist oppdatert

Den tidligere Real Madrid-presidenten Ramon Calderon er mannen som på vegne av den spanske hovedstadsklubben innledet jakten på Ronaldo da portugiseren fremdeles var United-spiller.

Det førte blant annet til at Sir Alex Ferguson så rødt og beskyldte Calderon og Real Madrid for en uetisk framferd.

– Veldig vanskelig jobb

Calderon sier han kjenner igjen litt av retorikken som nå kommer fra Ronaldo-leiren. Han tror en retur til Manchester United absolutt er en mulighet for Ronaldo, og at Real Madrid får en tøff jobb med å overbevise sin portugisiske stjerne om å bli.

Les også: Tror det har rot i virkeligheten

– Jeg tror det blir veldig vanskelig. Jeg hadde en lignende situasjon med Manchester United da han ville dra fra klubben. Han sa han ville dra og fikk viljen sin, sier Calderon til BBC Radio 5 live.

GJENFORENING?: Cristiano Ronaldo og José Mourinho hadde ikke alltid det beste forholdet i Real madrid, sier tidligere president i klubben Ramon Calderon.

Han sier det ikke er mye nåværende Real Madrid-president Florentino Pérez kan gjøre om Ronaldo virkelig vil bort.

– Som president kan  du egentlig ikke gjøre annet en å la ham gå og prøve å få til en best mulig avtale. Jeg håper ikke Ronaldo har bestemt seg for å dra, men om han har det vil det bli veldig vanskelig å endre situasjonen, sier Calderon.

United er en mulighet

Calderon har liten tro på at Ronaldo vil dra til MLS i USA eller til Kina.

– Veldig få klubber kan møte forventningene hans. Ikke fordi de ikke kan betale, men klubbene som skal interessere ham må gi ham muligheten til å vinne titler både for laget og for ham personlig, påpeker Calderon.

RETUR?: Cristiano Ronaldo var forgudet av fansen på Old Trafford.

På spørsmål om det kan bli aktuelt med United og en gjenforening med Mourinho, sier Calderon følgende:

– Forholdet deres i Madrid var ikke det beste, men det betyr ikke at han ikke vil dra tilbake til Manchester. Han er veldig takknemlig for det som skjedde der. Han utsatte overgangen til Real Madrid ett år fordi Ferguson var som en far for ham. Han elsket klubben, fansen, byen og jeg ser ikke bort fra at han vil dra tilbake, sier Calderon.

Påvirker ikke Morata-overgang

Den tidligere Real Madrid-presidenten er sikker på at ståket rundt Ronaldo ikke vil påvirke Uniteds jakt på Alvaro Morata.

– Morata er ikke lykkelig i Real Madrid. Han har ikke fått spille så mye og en overgang vil tjene alle parter, både spilleren selv, Real Madrid og Manchester United. Alle vil bli fornøyde om man finner en løsning og inngår en avtale, sier han. 

Powered by Labrador CMS