benitez

«USB-krigen»: Da Benitez sendte Ronaldo en minnepenn

Publisert Sist oppdatert

Mens Cristiano Ronaldo er tilbake i Manchester, er Rafael Benitez tilbake i Liverpool – som Everton-manager.

De to ble ikke akkurat bestevenner da i løpet av spanjolens sju turbulente måneder som Real Madrid-trener i 2015/16-sesongen.

På sin første pressekonferanse som lagets trener ble Benitez spurt om han mente Ronaldo var verdens beste spiller. Spanjolen ønsket imidlertid ikke å strekke seg lenger enn å si at Ronaldo var en av de beste.

Ryktene skal ha det til at Benitez ga Ronaldo en USB-minnepenn med klipp som illustrerte hvordan han skulle lure forsvarsspillerne som markerte ham.

Det falt ikke i god jord hos Ronaldo.

Portugiseren ba ifølge The Athletic budbringeren om at si til Benitez at han skulle sende treneren en minnepenn i retur. Den skulle inneholde alle målene han hadde scoret i karrieren, så kunne Benitez studere dem i stedet.

I januar tok Zinedine Zidane over for Benitez, og med Ronaldo på laget vant Real Madrid Champions League tre ganger på rad.

Da Benitez fikk spørsmål om Ronaldo i forkant av lørdagens oppgjør på Old Trafford svarte imidlertid spanjolen høflig.

– Ronaldo er en veldig profesjonell spiller som gjør det veldig bra med tanke på alderen hans. Men vi kan ikke bare fokusere på én spiller, selv om han er så god som Cristiano.

Powered by Labrador CMS