– Liker å spille i hvitt!

Humøret var selvsagt på topp hos Cristiano Ronaldo etter onsdagens 3-1-seier over Tsjekkia. United-vingen scoret ett av målene, var delaktig i de to andre, og bidro deretter til røde fjes hos fårete spanske journalister.

Publisert Sist oppdatert

At Ronaldo igjen var en av kampens forgrunnsfigurer syntes ikke å bety så veldig mye for den fremmøtte pressen. Spesielt den spanske leiren var langt mer opptatt med å stille spørsmål rundt Ronaldos fremtid enn om hans innsats mot tsjekkerne.

Og de trodde nok at de var i ferd med å gjøre det helt store "scoopet" da Ronaldo besvarte deres bønner og sa det de alle ønsket å høre: "Jeg liker å spille i hvitt!"

Men idet bladsmørerne spisset ørene i påvente av den spennende fortsettelsen, la Ronaldo glisende til: "Ja, i den hvite landslagsdrakten, altså."

Dermed innså pressefolkene at de hadde gått på limpinnen – fintet langt opp på tribunen – og overlot til Ronaldo å heller uttale seg om kampen han nettopp hadde vært med på å avgjøre.

Og nr. 7 mente at seieren over Tsjekkia var fortjent nok, men benyttet likevel anledningen til å rose motstanderne for å ha bidratt til et underholdende oppgjør på Stade de Genève:

"Ja, jeg synes det var godt gjort av oss å vinne, for de (tsjekkerne) spilte en god kamp. Men vi klarte det vi kom hit for, og jeg er veldig glad for at vi nå er videre til neste runde. Riktignok er ikke det helt klart ennå, men sjansen er vel 99 prosent."

Om sin egen innsats var Ronaldo rimelig godt fornøyd:

"Jeg forsøker å spille for laget, selv om det av og til er åpenbart at jeg holder litt for lenge på ballen. Det er imidlertid min måte å spille på. Som oftest går det bra, andre ganger ikke, men i dag gikk det fint. Jeg hjalp laget ved å score vårt andre mål, og serverte deretter det tredje til Quaresma. Så gratulerer til oss alle sammen," sa en fornøyd Cristiano Ronaldo, som for øvrig ble kåret til kampens beste spiller.

NB: Portugal skal nå møte vertsnasjonen Sveits i gruppespillets siste kamp. Denne skal spilles førstkommende søndag klokken 20.45.

Kilde: UEFA.com/Sportinglife

Powered by Labrador CMS