Manchester United Training and Press Conference

– Han er møkk lei av å bære laget på sine skuldre

Piers Morgan videreformidler hvorfor Cristiano Ronaldo ønsker å forlate Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

To dager før avreise til Thailand er det ingen tvil om hva som er den største «snakkisen» i engelsk fotball.

Lørdag kom rapportene om at Cristiano Ronaldo ønsker seg bort fra Manchester United i sommer, og debatten har gått siden.

Selv har ikke 37-åringen, som for øyeblikket befinner seg i Portugal av familiære årsaker, kommentert rapportene.

Men ifølge en av hans nærmeste allierte på engelsk jord, Piers Morgan, har Ronaldo sagt at han er «møkk lei» av det han beskriver som en United-garderobe uten sult og vinnervilje.

– Denne fyren skal liksom være problemet i Manchester United. Han er ikke problemet, og han kommer til å forlate klubben. Han er møkk lei av å bære laget på sine skuldre, sa Morgan i talkSPORT-programmet «Drive».

Morgan er en kjent TV-personlighet i England som verken skjuler sin begeistring for Arsenal eller Ronaldo. De to har et godt forhold, og Morgan har intervjuet portugiseren ved flere anledninger.

Sist i 2019, da Ronaldo åpnet opp om forholdet til faren.

Nå forteller han om Ronaldos problemer på Old Trafford.

– Jeg har hatt mange samtaler med ham om dette, og jeg vet at frustrasjonen hans har kokt og kokt i hele år, forteller Morgan.

– Husk at han returnerte til Manchester United i den tro at han kunne vinne trofeer. Han trodde han skulle være den ene brikken som manglet. Men de vant ikke ligaen og kvalifiserte seg ikke til Champions League engang.

– Jeg tror han var utrolig skuffet over manglende dedikasjon, innsats, entusiasme, vinnervilje og ikke minst sult i United-laget. Spesielt hos noen av de yngre spillerne.

– Han ga et kryptisk intervju tidligere i år, der han sa at han alltid spurte om råd fra spillere som Paul Scholes, Roy Keane, Ryan Giggs og Rio Ferdinand da han var yngre. Han sugde til seg alt han kunne. Ut i fra det intervjuet virket det ikke som at det er slik det er i United lenger. Det er ingen som er interessert i å lytte til råd.

– Det er mange unge og talentfulle spillere i United, men de har ikke den «driven» som kommer innenifra, som Ronaldo sier. Han scoret 24 mål forrige sesong. 18 i ligaen, kun slått av Son og Salah. Han scoret mer enn Kane, som er nesten ti år yngre enn ham.

Engelske aviser siterer også Morgan på at «Ronaldo er en Hollywood-stjerne i et lag av mediokre Love Island-wannabes».

Situasjonen rundt den portugisiske stjernen er mildt sagt uavklart. Ronaldo skulle etter planen returnere til Carrington mandag, men dukket ikke opp grunnet familiære årsaker. Det er usikkert om 37-åringen er med når resten av laget reiser til Thailand på fredag.

RONALDO-DEBATT I «RYKTER, BLOODY HELL»:

Powered by Labrador CMS