schols233

– Jeg tror ikke Sir Alex ville reagert som Ten Hag

Publisert Sist oppdatert

Se nederst for å se video av det Scholes sier.

Det ble det forventede comebacket på laget igjen for Cristiano Ronaldo torsdag kveld.

Det ble også en deilig scoring, etter en kamp han aldri sluttet å prøve i.

I BT Sports-studioet var Paul Scholes ekspert, Scholes som selv nektet å spille for United i en ligacupkamp tilbake i 2001.

Dermed ga han sin mening om Ronaldo-saken som nå har preget fotballverdenen den siste uka.

– Det er vanskelig å forklare det som skjedde med meg. Det var et bunnpunkt, og det ble feil. Jeg kan imidlertid sympatisere med Ronaldo, selv om det han gjorde ble feil.

– Min situasjon var at vi spilte mot Liverpool om søndagen, og så var det ligacupkamp dagen etter. Det var mer som en reservelagskamp. Jeg var opprørt over at jeg ble vraket mot Liverpool. Vi havnet under 2-0, og jeg forventet å komme innpå, men det skjedde ikke. Jeg kom heller ikke innpå etter timen. Da ble det verre. Det satt seg i hodet mitt.

– Se så på kampen United hadde mot Tottenham. Laget spilte bra, men misbrukte en masse sjanser. Da tenkte nok han: Jeg kunne scoret tre-fire mål her, lett og desto lenger kamper pågår jo mer opprørt blir man over ikke å få spille. Da tenker man heller ikke rett.

Se videosammendrag fra kampen her:

 

– Da han så ble spurt om å komme innpå like før slutt så må han tenkt at «Kødder han med meg?». Manageren burde vist litt sunn fornuft.

– Jeg har hørt mange si at Sir Alex ville klikket om dette skjedde under ham, men jeg tror ikke det. Det var en kamp som var vunnet, de var komfortable, da ville han i stedet sendt utpå en av unggutta. Jeg synes det var respektløst overfor Cristiano, selv om manageren har all rett til å gjøre det han gjorde.

Scholes kom forresten innpå det siste kvarteret av den omtalte Liverpool-kampen, før han altså nektet å spille mot Arsenal dagen etter.

Se det Scholes sier på video her:

Powered by Labrador CMS