Utelukker ikke United-retur

VIDEO: Cristiano Ronaldo vil ikke lukke noen dører med tanke på en eventuell retur til United.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld får Manchester United et gjensyn med Cristiano Ronaldo når Real Madrid er motstander på Michigan Stadium.

Portugiseren har slitt med skader både før, under og etter verdensmesterskapet i Brasil, og er usikker til lørdagens kamp.

Hovedpersonen selv er imidlertid klar på at han ønsker å spille mot sin tidligere klubb.

– Vi diskuterer i dag hvor mye jeg er i stand til å spille, men vi får se i morgen. Jeg må spille litt, fordi det er min eks-klubb, så jeg vil spille, sa han til MUTV.

Da Paddy Crerand ville vite når portugiseren kommer tilbake til Manchester, trakk stjernespilleren på smilebåndet. Han ville imidlertid ikke utelukke en potensiell retur.

– Det var en favorittklubbene mine. Alle vet at hver gang jeg snakker om Real Madrid, bør jeg også snakke om Manchester United. Jeg kom dit som 18-åring, vant alt der, folk behandlet meg som en gud. Jeg satte veldig pris på det, og hvem vet hva som skjer i fremtiden?

– De tok nærmest livet av meg da jeg spilte der i Champions League. Jeg var så glad i hjertet mitt. Det var et fantastisk øyeblikk i livet, og jeg har en stor lidenskap for denne klubben, la han til.

Forrige sesong tok Real Madrid sin 10. tittel i Champions League (inkludert Serievinnercupen), som på spansk er kjent som La Décima.

– Det var en sterk prestasjon. Det er noe Real Madrid-fans har sett frem til i mange, mange år. Det var et fantastisk øyeblikk da vi vant, spillerne var så glade, atmosfæren på stadion og i Madrid var utrolig. Jeg husker da vi vant med United, det var ganske likt, men det var mange flere folk i Madrid, slo Cristiano Ronaldo fast.

Han tror United vil løfte seg betraktelig under Louis van Gaal.

– Helt klart. I mine øyne er han en fantastisk manager. Han viste det ved flere anledninger for Nederland, og jeg håper at Manchester United kommer tilbake som det Manchester United folk kjenner dem som, sa han, selv om han er klar på at det er vanskelig å erstatte Sir Alex.

– Selvsagt er det veldig vanskelig å erstatte Sir Alex Ferguson, men jeg føler meg sikker på at Van Gaal kommer til å gjøre fantastisk jobb.

Cristiano Ronaldo forteller at han fikk et spesielt forhold til hele klubben Manchester United, og at påpeker nok en gang at han ikke vil stenge noen dører.

– Jeg fikk et godt forhold med alle der borte, ikke bare spillerne. Jeg glemmer ikke hvordan de behandlet meg, og jeg elsker Manchester United. Man vet aldri hva som skjer i fotball, jeg utelukker ingenting, og stenger ingen dører. Jeg er fornøyd i Real Madrid. Det er klubben min, mitt hjem, men jeg elsker også Manchester United.

I vinduet under kan du se hele intervjuet med Cristiano Ronaldo.
Powered by Labrador CMS