roorasron

– Jeg ville vraket Ronaldo og Rashford

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney følger fortsatt med på United, selv om han leder sitt DC United i USA.

I sin spalte i The Times har han tatt for seg det som vil kunne være et par kjappe avgjørelser inn mot Liverpool-kampen.

– United spiller uten følelser. Det er verken personlighet eller hjerte. Jeg snakker imidlertid ikke om alle spillere. Harry Maguire vil alltid forsøke. Fred også, og selv om Scott McTominay nok ikke er verken Paul Scholes eller Michael Carrick så vil han alltid ta med seg sin tøffhet. (…)

– Selv så ville jeg vraket Cristiano Ronaldo og Marcus Rashford. Hvis jeg var i Ten Hags sko så ville nemlig min største bekymring vært å få energi på banen. (…)

– Mot Brentford virket det fortsatt som om Ronaldo trenger tid for å komme i form, og han har allerede gjort det klart at han vil bort fra klubben. (….)

– Marcus må virkelig se dypt inn i seg selv. Hva ønsker han, mest for seg selv? Det er nemlig bekymringsfullt å se på ham. Det ser ikke ut som om han ønsker å være i nærheten av en fotballbane. Jeg har ikke sett ham smile på lang tid. (…) Se på forskjellen fra Marcus nå og den han var da han slo gjennom, lidenskapen han da viste, smilet på fjeset hans når han scoret. Det er natt og dag.

rashmar

Les hele saken i The Times, hvor Rooney også stiller spørsmål om Casemiro virkelig er den United trenger nå.

– Han er en god spiller. Jeg har spilt mot ham. Han kommer med litt personlighet, litt arbeidsinnsats, men er han akkurat det United trenger? Jeg er usikker, skriver Rooney.

Powered by Labrador CMS