Motiveres av Ronaldo

Marcus Rashford bruker Ronaldo som motivasjon på trening.

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford hadde et OK innhopp mot Tunisia, og er ventet å få sjansen fra start mot Panama søndag ettermiddag. Kan det bli Rashfords VM? Hvem vet, men han lar seg i alle fall inspirere av en tidligere United-helt som definitivt har hatt et bra VM hittil.

– Jeg vil nok si at Ronaldo er den som har imponert meg mest i turneringen. [Portugal-Spania] var den beste kampen fordi han stadig skaper disse utrolige øyeblikkene, og det er ingen bedre motivasjon enn ham, siteres Rashford på av blant andre Manchester Evening News.

– Uansett om det er snakk om skjegget eller målene, så er alles øyne på Ronaldo i Russland.

Rashford forklarte videre hvordan han bruker Ronaldo som motivasjon.

– Jeg kunne ikke fortalt deg om noen mer motiverende spiller enn ham. Jeg går til treningsfeltet, og prøver på samme type frispark, og prøver [å gjøre det samme].

– Selvtilliten i fjeset hans – han er fast bestemt, og ser sikker ut på at han kommer til å score. Det er på dette stadiet det er mest press, og han tar det inn som om det er ingenting.

– Er han den beste spilleren i verden? Jeg vil si det. Han ikke bare vedlikeholder det, han fortsetter å nå nye høyder. For å nå det nivået tar det årevis med å gjøre slikt på trening hver dag.

(Takk til TV 2 for bildene.)
Powered by Labrador CMS