Ron

Rooney tviler på Ronaldo-ryktene: – Kan ikke se det for meg

Om ryktebørsene rundt om er noe å gå etter, er Cristiano Ronaldo ekstremt nære en overgang til Manchester City, byrivalen til klubben han spilte for over et tiår tilbake. Hans gamle lagkamerat fra United-tiden tviler på at portugiseren spiller i lyseblått neste sesong.

Publisert Sist oppdatert

Sommerens overgangsvindu har lenge sett ut til å bli et av de villeste i manns minne og de siste par dagene har ikke akkurat vært noe særlig mindre spektakulære.

Ikke bare ser det ut til at Real Madrid betaler nærmere to milliarder norske kroner for å sikre seg PSGs Kylian Mbappé, Cristiano Ronaldo ryktes også å være nære en overgang til Manchester City – en nyhet som ikke faller i god jord hos United-fansen, for å si det mildt.

MBH: – Et enormt svik

Nettopp derfor tror ikke Ronaldos tidligere lagkamerat, Wayne Rooney, at overgangen finner sted.

– Spør du meg om jeg tror det (en overgang til City) er mulig, tviler jeg stort. Cristiano har lagt igjen en stor arv i Manchester United og jeg tror ikke at han går noe sted av finansielle årsaker, sier Derby-treneren.

– Jeg er usikker på om noe slikt kan komme til å skje. Jeg tror det er mer sannsynlig at han går til PSG om han forlater Juventus.

DØDELIG DUO: Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo var blant Premier Leagues aller farligste spillere, til sistnevnte dro til Real Madrid i 2009.
DØDELIG DUO: Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo var blant Premier Leagues aller farligste spillere, til sistnevnte dro til Real Madrid i 2009.

Samtidig påpeker Rooney at man aldri kan utelukke noe som helst i dagens fotballverden og at liknende overganger har funnet sted tidligere.

– På den andre siden er dette fotball. Alt kan skje og det har skjedd før med store spillere og legender fra United. Peter Schmeichel gikk til City, Andy Cole gikk til City, Mark Hughes trente City, så det har skjedd før, sier Rooney, som fortsatt er tvilende til det hele:

– Men jeg tror bare at en spiller som Cristiano… Jeg kan ikke se det for meg.

Powered by Labrador CMS