Brighton & Hove Albion v Manchester United - Premier League

Ronaldo til lagkameratene: – Nok prat, nå trener vi!

Publisert Sist oppdatert

Cristiano Ronaldos fremtid på Old Trafford må fortsatt sier å være uavklart.

Tirsdag møtte han på treningsanlegget Carrington, sammen med agent Jorge Mendes, for det som ifølge rapportene mest handlet om en samtale om fremtiden.

Ronaldo er under kontrakt med United, men ønsker seg visstnok bort – til en Champions League-klubb.

The Telegraphs Ian Whittell og The Times-journalist Paul Hirt meldte imidlertid tirsdag kveld at det ikke ble noen enighet tirsdag.

Ifølge rapportene gjentok Ronaldo sitt ønske om å forlate klubben overfor Erik ten Hag. United står hardt på at Ronaldo må bli, mens portugiseren ser for seg å tilbringe 2022/23-sesongen et annet sted. 

Samuel Luckhurst i lokalavisa Manchester Evening News skriver at Ronaldo var på treningsanlegget i cirka seks timer, fra klokka 12 til 18 skandinavisk tid.

Flere United-topper til stede

Sir Alex Ferguson skal også ha vært til stede på Carrington tirsdag, men ifølge United skal det ha vært for et lenge planlagt styremøte.

Det var også i den forbindelse toppsjef Richard Arnold og tidligere toppsjef David Gill var der, og det er dermed usikkert hvem det var som pratet med hvem.

United ville tirsdag ettermiddag ikke si noe om Ferguson eller Arnold deltok i samtalene.

At Ten Hag og Ronaldo/Mendes pratet sammen sees på som en selvfølge.

 

Var med på tour-debrief

Tirsdag var også første treningsdag etter Thailand- og Australia-turneen, men det er fortsatt uvisst om Ronaldo trente. Han skal imidlertid ha deltatt på trenerteamets debrief etter Asia-turneen.

Spanske AS skriver imidlertid at Ronaldo kommer til å trene som normalt, til tross for konflikten. Lagkameratene skal ha gitt 37-åringen en varm velkomst på Carrington, og atmosfæren i garderoben beskrives som god. Etter en prat med de brasilianske og portugisiske United-spillerne, skal Ronaldo til slutt ha reist seg opp og sagt:

– OK, nok prat. Nå er det tid for å trene!

Atletico Madrid distanserte seg tirsdag for øvrig også fra Ronaldo-ryktene.

Lisandro Martinez og Christian Eriksen ble også sett på Carrington tirsdag, men siden det ikke er offentliggjort noen bilder fra treningene eller informasjon fra øktene så er det umulig å si hvem som gjorde hva.

United slapp i alle fall en del Christian Eriksen-bilder og et intervju med ham tirsdag.

Eriksen og noen andre av førstelagsspillerne kan være aktuelle for en treningskamp mot Wrexham bak lukkede dører onsdag.

Powered by Labrador CMS