Ryktesaker, uke 42

Mer om Herrera og Özil.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 22. oktober:

12.10: Manchester United-ledelsen skal ha fått grønt lys fra José Mourinho til å jakte Benficas venstreback Alex Grimaldo.Den unge spanjolen skal ha imponert klubben under onsdagens møte i Lisboa. Det er portugisiske Record som melder dette, og Daily Mail skriver mer om saken her.

12.00: The Sun melder «eksklusivt» at Manchester United har åpnet samtaler med Valencia om en £30 millioners overgang for midtbanespilleren Carlos Soler. Den 20 år gamle spilleren blir ansett som et stort talent, og Mourinho skal visstnok ønske seg unggutten til United.

Lørdag 21. oktober:

08.27: Don Balon skriver at Barcelona følger veldig godt med på Ander Herreras situasjon i United, og at det kan skje noe i vinterens overgangsvindu.

Her er det to ting som er verdt å merke seg:

  1. Gårsdagens sak fra Daily Telegraph om potensiell kontraktsforlengelse. I den saken står det også at Herrera ønsker å bli i United.
  2. Don Balon er veldig sjeldent treffsikre, og alt de skriver må tas med en solid dose med salt.

08.16: Daily Mail skriver om mye av det samme som Daily Mirror om Mesut Özil. Vi legger nok uansett mer vekt på Mirror-saken, siden den er skrevet av Arsenal-kjenner John Cross.

Fredag 20. oktober:

07.30: The Telegraphs velrenommerte James Ducker skriver at United er klare til å utløse forlengelsesopsjonen på tolv måneder i Ander Herreras kontrakt dersom de pågående samtalene om en ny kontrakt trekker i langdrag. Hans nåværende kontrakt løper (i utgangspunktet) til sommeren 2018.
Klubben ønsker også å knytte Marouane Fellaini til en ny avtale, men spillerens representanter sies å ha takket nei til åpningstilbudet.
I Fellainis tilfelle ble forlengelsesopsjonen utløst allerede forrige sesong, så her er klubben helt avhengige av enighet om en ny avtale. Hvis ikke, vil Fellaini være tapt.

00.10: Mesut Özil skal ha fortalt medspillere i Arsenal at han kommer til å skrive under for United. Det skriver The Mirror og journalist John Cross, som skal være god på Arsenal. Den tyske 29-åringens kontrakt går ut til sommeren. Så spørs det da, om United eventuelt vil forsøke å kjøpe ham allerede i januar, eller om de er tilfredse med å vente til sommeren, og selvsagt også om dette ryktet medfører riktighet. Özil var sentral under Mourinho i Real Madrid da han satte Barcelona på plass i La Liga i 2011/12, og herjet også med målgivende i Mourinhos siste sesong der, 2012/13.

Torsdag 19. oktober:

16.00: United er interessert i den unge Benfica-spissen Umaro Embalo, skriver PA. 16-åringen kom inn mot Uniteds U19-lag fra benken i UEFA Youth League onsdag. De hevdes også at United ble imponert av Joao Felix, en spiller som sammenliknes med den offensive midtbanespilleren Rui Costa.

11.25: Reading-manager Jaap Stam bekrefter ifølge lokalavisen Reading Chronicle, at han er interessert i å hente James Wilson til Madejski Stadium etter inneværende sesong. Samtidig avviser den tidligere United-stopperen at han skal være aktuell som ny manager i Leicester etter sparkede Craig Shakespeare.

11.15: Samme ESPN hevder også at Manchester United har åpnet kontraktsforhandlinger med Phil Jones. I likhet med José Mourinhos kontrakt, utløper også Jones’ i 2019. Denne inneholder riktignok en forlengelsesopsjon på ett år, men United skal være ivrige etter å binde 25-åringen opp lenger enn som så.

11.10: ESPN melder at José Mourinho skal ha vært i samtaler med United-ledelsen om en ny kontrakt. Det vises til kilder, som også kan fortelle at manageren ikke har noen hast med å skrive under ennå. Hans nåværende kontrakt utløper først i 2019, altså etter neste sesong.

Onsdag 18. oktober:

14.30: Manchester United må forberede seg på at PSG vil hente José Mourinho i sommer. Det skriver The Sun .

Avisen peker på at den franske hovedstadsklubben nå har Antero Henrique som sportsdirektør og Henrique jobbet sammen med Mourinho i Porto. 

08.40: Tidligere United-stopper Laurent Blanc er en av kandidatene til å overta som amerikansk landslagssjef. Det melder France Football.

08.30: Manchester Uniteds speidere har sett den spanke U21-landslagsbacken Aaron Martin i aksjon og vil følge den unge Espanyol-spilleren med argus øyne i tiden som kommer, melder ESPN

Tirsdag 17. oktober:

09.00: Den 14 år gamle svenske spilleren Rinis Arifi er invitert på prøvespill til United i slutten av oktober. Det skriver lokaltidningen.se.

14-åringen beskrives som et stort talent og gleder seg til å trene med favorittklubben.

– Det kjennes veldig bra. Og spennende. Manchester United har vært mitt favorittlag siden jeg var liten, sier han til avisen. 

08.15: Tidligere denne måneden takket Juan Mata nei til et tilbud fra Kina. Nå røper The Sun at Mata takket nei til en ukelønn på 375.000 pund fra Kina, mer en en dobling av lønnen han hever i United. Mata ønsker i stedet å bli værende i United og kjempe for en plass på laget,

Mandag 16. oktober:

16.20: Manchester Evening News refererer til den spanske avisene Diario Gol og Don Balon når de skriver at Cristiano Ronaldo ønsker både David De Gea og Marcus Rashford til Real Madrid. Portugiseren skal ha fortalt president Florentino Perez at de bør forsøke seg på Rashford, dersom de ikke lykkes i å hente Harry Kane. Om det er sant eller ikke er vanskelig å vite, men uansett så skal en ikke overvurdere Ronaldos innflytelse på Real Madrid-styret…

Powered by Labrador CMS