– Tror Real vil selge ham i sommer

Fra gullball til tullball på to måneder. Nå spår La Liga-legende at Real vil selge Ronaldo i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Etter at Cristiano Ronaldo i januar vant gullballen, det synlige beviset på at han er verdens beste fotballspiller, har det meste gått på tverke for portugiseren.

Ronaldo reddet på sett og vis stumpene og ikke minst avansement for Real Madrid med to mål i 3-4-tapet mot Schalke i Champions League, men det var det som skjedde etter kampen som fikk mest oppmerksomhet.

Da proklamerte Ronaldo med all tydelighet at han ikke ville snakke med media før etter sesongen.

Forholdet mellom Real-fansen og Ronaldo har åpenbart kjølnet kraftig og det samme kan trolig sies om forholdet til klubbledelsen.

Men Ronaldos furtne humør stoppet ikke der. Da Gareth Bale scoret to mål mot Levante nylig var ikke Ronaldo blant de ivrigste gratulantene for å si det forsiktig.

Nå tror den gamle Barcelona-legenden Hristo Stoichkov at problemene har bygget seg opp til å bli såpass store at det bare er et tidsspørsmål før Real vil kvitte seg med Ronaldo.

– Du må nesten spørre Florentino (Perez, Reals presiden red.anm) om Ronaldos fremtid, men før eller senere tror jeg han blir solgt og om Real trenger penger så er dette et bra tidspunkt å selge på, sa Stoichkov under en lan.

Den gamle storspilleren tror Ronaldo kan ha godt av et klubbskifte. 

– Messi blir sammenlignet med Pele, Cruyff og Maradona. Ronaldo blir sammenlignet med Messi. Han må være lei av det nå, sier Stoichkov.

 

Powered by Labrador CMS