– Vi gjorde jobben

VIDEO Assisterende manager Mike Phelan visste på forhånd at det ville bli en tøff kamp mot Blackburn, og var desto mer fornøyd med at United nok en gang fikk med seg alle poengene.

Publisert Sist oppdatert

"Vi gjorde jobben vår; mer kan vi ikke gjøre, så nå får vi bare se fremover mot neste kamp," sa Phelan til BBC etter kampen.

Annulleringen

Om kampens kontroversielle episoder mente han at dommeren foretok en tvilsom avgjørelse ved å annullere Jonny Evans' mål like før pause.

"Vi mener at det var en helt grei heading, Nå var det nok litt kontroverser ute og gikk med hensyn til om det burde ha vært dømt corner i det hele tatt, eller frispark. Nå bestemte linjemannen seg for corner, og vi tar imot det vi får. Men deretter så altså dommeren en forseelse i straffefeltet. Avgjørelsen vil nok bli gjenstand for nærmere analyse, men selv synes jeg at den var av det tvilsomme slaget."

Straffesituasjonen

"Kampen syntes å handle om kontroversielle episoder, men når det gjelder Pedersens straffekrav, mener jeg at dommeren gjorde helt rett. Han så hva som skjedde, og ga ikke etter. Men som vanlig vil jo alle nå hevde at ingen får straffespark på Old Trafford."

Phelan ga for øvrig uttrykk for en viss misnøye med at dommeren ved samme anledning unnlot å gi Pedersen gult kort, spesielt ettersom han hadde straffet Cristiano Ronaldo for en lignende forseelse tidligere i omgangen.

Om seiersmålet

"Han har ikke lyktes så mange ganger med frisparkene sine denne sesongen. Til tross for det fortsetter han å ta dem, for han vet at han før eller senere vil få det til.

"I tette oppgjør som dette setter vi vår lit til at spillere som Ronaldo skal stå frem på frispark, og gutten har motet som skal til for å gjøre det.

"Tilslaget var fantastisk, og ballen suste inn i motsatt kryss. Det var en verdig Ronaldo-scoring," mente Mickey Phelan.

Du kan se hele intervjuet på ekstern a fra BBC

Powered by Labrador CMS