Så var den i hus

I forrige uke ble Cristiano Ronaldo kåret til Europas beste fotballspiller, og søndag dro han til Paris for å hente det synlige beviset på utmerkelsen med seg hjem til Manchester.

Publisert Sist oppdatert

Og det var en tydelig beveget CR7 som tok imot den praktfulle Gullballen under en seremoni i den franske hovedstaden.

"Jeg er svært lykkelig, for jeg har bestandig drømt om å vinne denne kåringen," sa United-stjernen til tv-stasjonen TF1 etter tildeling av det flotte troféet.

"Dette gjør meg svært beveget. Jeg ønsker derfor å benytte anledningen til å dedisere troféet til familien min, som har hjulpet meg å nå hit.

"Jeg vil takke min mor, min far… mine nære venner. Jeg har en hel liste med folk jeg ønsker å takke, men det er ikke så lett. Jeg husker ikke nå, for dette blir for sterkt og følelsesladet for meg. Men troféet er fantastisk, strålende, veldig flott. Dette har jeg ventet på.

"Men samtidig må jeg også få takke mine spillerkolleger, og da spesielt lagkameratene mine. Uten dem ville jeg ikke ha klart å vinne Gullballen," la en lykkelig Ronaldo til.

"Jeg var 18 år da jeg ankom Manchester med håp om å bli en stor fotballspiller. Jeg har alltid gjort mitt beste og forsøkt å forbedre meg fra år til år. Det har ikke vært bare enkelt, men jeg angrer ikke på noe av det jeg har gjort for å nå dit jeg er i dag," fastslo han.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS