Vidic årets spiller

United holdt søndag kveld sin årlige gallamiddag på Old Trafford, hvor mange priser ble delt ut. Den aller gjeveste, "Årets spiller", gikk til Nemanja Vidic. Han gikk også til topps i kategorien "Spillernes spiller".

Publisert Sist oppdatert

Nemanja Vidic har vært en bauta i Uniteds midtforsvar denne sesongen, og manutd.com sine lesere mener serberen har vært den aller beste hos Premier League-mesterene.

«Jeg er beæret! Det er utrolig å vinne denne prisen når man ser på kvaliteten på dem jeg spiller med hver dag. Jeg vil bare si takk. Jeg nyter hver dag, og jeg trives veldig godt her,» sa Vidic ifølge manutd.com etter å ha mottatt prisen.

Slik gikk de andre prisene:

Spillernes spiller: Denne prisen tilsvarer «Årets spiller», men i denne kategorien er det United-spillerne selv som står bak kåringen. Også her ble det seier til Nemanja Vidic. «Jeg har ikke vunnet mange priser i min karriere, så derfor er ikke talen min den beste. Hvis jeg vinner neste år også blir den kanskje bedre,» sa serberen.

Årets mål: Cristiano Ronaldos fantastiske langskudd mot Porto i kvartfinalen i Champions League ble kåret til Uniteds beste scoring denne sesongen. Fra godt over 30 meter smalt han en kanon i nettmaskene bak Helton i Porto-målet.

Årets reservelags-spiller: I konkurranse med Corry Evans og Tom Cleverley vant kaptein James Chester prisen. Chester har fått prøve seg på førstelaget i år og var også på utlån til Peterborough, under ledelse av Sir Alex Fergusons sønn, Darren. «De er ganske like, men jeg vil heller jobbe for mannen som leder denne klubben,» sa Chester om far og sønn. Det er tydelig at forsvarsspilleren håper på en fremtid i United.

Årets akademi-spiller: Matt James, Federico Macheda og fjorårsvinner Danny Welbeck var de tre nominerte, og trener Paul McGuinness var full av lovord om dem alle. Til slutt var det Macheda som trakk det lengste strået og vant. Italieneren vil denne sesongen først og fremst bli husket for å ha scoret det avgjørende målet da United slo Aston Villa 3-2 i Premier League. Federico selv ga uttrykk for at han var veldig glad for å vinne prisen, og takket McGuinness, de øvrige trenerne og medspillerne.

Se video fra Sky Sports:

<embed src=»http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f8/271552671″ bgcolor=»#FFFFFF» flashVars=»videoId=23556424001&playerId=271552671&viewerSecureGatewayURL=https://console.brightcove.com/services/amfgateway&servicesURL=http://services.brightcove.com/services&cdnURL=http://admin.brightcove.com&domain=embed&autoStart=false&» base=»http://admin.brightcove.com» name=»flashObj» width=»486″ height=»412″ seamlesstabbing=»false» type=»application/x-shockwave-flash» swLiveConnect=»true» pluginspage=»http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash»></embed>

Kilde: manutd.com, Sky Sports

Powered by Labrador CMS