RonaldoBrightonbenk

– Ronaldo jobber veldig hardt, men er et stykke unna

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag møtte Sky Sports i pressesonen før United serieåpner mot Brighton på Old Trafford. Der fikk nederlenderen selvsagt spørsmål om Cristiano Ronaldo som er å finne på benken for Manchester United i søndagens kamp.

– Ronaldo jobber veldig hardt for å komme tilbake i god nok fysisk for, det vil ta tid. Han startet pre-season forrige uke. Det kommer an på hvor raskt han utvikler seg. Vi skal gjøre alt for å få ham i form så raskt som mulig.

Som oppfølging fikk Ten Hag spørsmål om hvem som skal fylle rollen på topp ettersom Martial er skadet og Ronaldo ikke er klar.

– Det kan være Bruno [Fernandes]. Men som oftest blir det Christian Eriksen. Han er veldig flink til å spille i den rollen. De har begge fotballsmartness og kan dra nytte av hverandres motsatte bevegelser og jeg har store forventninger til det, men vi får se.

Nederlenderen forventer også at United skal spille slik de har fokusert på i hele sommer og ønsker å se en lagprestasjon fra sine utvalgte.

– Vi skal opptre som et lag, jeg ønsker å se en lagprestasjon. Det er det viktigste i hver kamp. Fotball er en lagsport.

Powered by Labrador CMS