Årets Spiller – igjen

For andre året på rad ble Cristiano Ronaldo kåret til Årets Spiller av sine spillerkolleger i Premier League.

Publisert Sist oppdatert

Det var ikke akkurat noen stor overraskelse, men likefullt gledelig at Ronaldo søndag kveld mottok trofeet for Årets Spiller i England. Fernando Torres (Liverpool), Steven Gerrard (Liverpool), Emmanuel Adebayor (Arsenal) og David James (Portsmouth) var de øvrige nominerte. Det var en stolt Ronaldo som mottok prisen av sin manager Sir Alex Ferguson.

– Det er en glede og en ære. Når du jobber hele sesongen i et forsøk på å bidra for laget, så er det et stort øyeblikk når man blir satt pris på på denne måten. Trofeet gir også en stor motivasjon for å bli enda bedre neste sesong, uttalte Ronaldo, som har scoret 38 mål for United i alle turneringer denne sesongen.

Pussig nok ble Ronalo nummer to i kåringen av Årets Unge Spiller, der var Arsenals Cesc Fabregas bedre. De øvrige nominerte der var Torres, Micah Richards (Manchester City) og Ashley Young (Aston Villa).

Det ble, tradisjonen tro, også satt opp Årets Lag av spillerne selv. United hadde med tre representanter blant de elleve, nemlig Ronaldo, Nemanja Vidic og Rio Ferdinand.

Spillernes Spiller, eller det såkalte PFA-trofeet, er blitt delt ut hvert år siden 1974. Tidligere United-spillere som har fått trofeet er: Mark Hughes (1989), Mark Hughes (1991), Gary Pallister (1992), Eric Cantona (1994), Roy Keane (2000), Teddy Sheringham (2001), Ruud van Nistelrooy (2002) og Cristiano Ronaldo (2007).

Fotnote: Journalistenes Årets Spiller, som også er den opprinnelige, blir offentliggjort på FA-cupfinalehelgen, men Ronaldo er blant de nominerte også der.

Kilde: premierleague.com

Powered by Labrador CMS